Autor: FoNet

Info
22.02.2024.
22:15 > 22:20
Karta grada Sombora koja u vidu digitalnog vaučera objedinjuje turističku ponudu administrativnog centra zapadnobačkog okruga na razmeđu Srbije, Hrvatske i Mađarske, promovisana je na sajmu turizma.
  • dopunski

    23.02.2024 06:57
    deo
    Ne treba imati zablude o turizmu u Srbiji. Turizam je mali dopunski deo privredne strukture Srbije koji učestvije sa manje od dva procenta ukupne privredne strukture. Ali, u Srbiji su svi stručnjaci za dve oblasti: za fudbal i turizam. Svaka država živi od svoje moderne industrije, savremene poljoprivrede, energetike, saobraćaja, usluga, itd. Turizam u Srbiji je 99 posto jednako ugostiteljstvo, a manje od jedan procenat je pravi turistički promet. Srbija treba da se okrene modernoj privrednoj strukturi i ekonomskoj politici u tom pravcu. Neka i turizam, ali budimo realni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna