Autor: N1, 021.rs

Info
24.02.2024.
16:43 > 16:49
Organizacija ASTRA podnela je krivičnu prijavu zbog sumnje na trgovinu ljudima u slučaju još tri radnika iz Indije.
  • Dragan

    25.02.2024 09:35
    Hhvala brate, ali neka hvala
    Kina je za vrlo kratko vreme potrosila sve kredite kod gradjana Srbije, i sada vecina gradjana o njoj ima negativno misljenje kao sto ima i o takozvanom kolektivnom zapadu. Doci u Srbiju i tu sikanirati radnike iz jedne druge velike sile je u najmanju ruku nepristojno, cak imajuci u vidu kakav polu-svet vlada Srbijom. Indija ce nam kad tad ispostaviti veliki racun za ovu svinjariju.
  • Uzas

    24.02.2024 18:49
    Pravda i za Srbe!
    Bilo bi korisno da "Astra" edukuje nase gradjane - kome se obratiti u slucaju trgovine ljudima! Tvrdi se da policija i pre svega nas predstavnik Interpola u Srbiji, reaguju i preduzimaju sve mere zastite i istrage i bez naloga sudova? Da li neko ima bilo kakvo iskustvo s tim u vezi? Da li neko ima iskustvo sa nasim institucijama sistema kada je u pitanju trafficking kidnapping u digitali?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna