Autor: Beta

Info
26.03.2024.
23:06 > 06:11
Predsednik Francuske Emanuel Makron izjavio je da su teroristi koji su izvršili napad u Moskvi, deo grupe koja je više puta poslednjih meseci pokušavala da izvede napade u Francuskoj.
  • Munze Konza

    26.03.2024 08:53
    Ovu priču ni majmun na grani nebi progutao , a ne ljudi koji razmišljaju svojom glavom ! Pa uhvatili su ih na 10km od Ukrajinske granice gde su hteli da se vrate posle terorizma, i svi pričaju Ukrajinski vidi se na snimcima kada ih ispituju.
    Muslimani su na granici velikog rata protiv Amerike i zapada i Izraela zbog genocida nad Palestincima, muslimani navijaju za Rusiju, ovo što priča ovaj na slici je nemoguće i obiće mu se ove laži o glavu ubrzo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna