Autor: Tanjug

Info
02.04.2024.
19:03
Sednica Saveta Bezbednosti Ujedinjenih nacija, na kojoj će biti razmatran novi šestomesečni Izveštaj generalnog sekretara UN-a Antonija Gutereša o radu Misije UN na Kosovu (UNMIK) biće 22. aprila.
  • Izbaciti EU posredni

    03.04.2024 10:31
    iz dijaloga o Kosovu
    Pošto EU posrednik nema mandat SB UN, nego samo ima odluku GS UN koja nije obavezujuća, Srbija da još danas objavi da će oko pokrajine Kosovo od sada razgovarati samo u SB UN uz prisustvo Kine i Rusije.
    2010 je bilo glasanje u GS UN ( Generalna Skupština UN) na kojem je EU izglasana neobavezujuće za posrednika u dijalogu, pošto je to neobavezujuće zbog novih jednostranih poteza sa ukidanjem dinara i ulaskom Kosova u SE, hitno Srbija da prekine sve pregovore van SB UN, i da izbaci EU iz posredovanja i vrati naše saveznike Kinu i Rusiju u priču.
  • zztop

    02.04.2024 20:54
    Čut ćemo malo više o herojima iz banjske i akciji koju je vodio radoičić ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna