Autor: Beta

Info
13.04.2024.
12:50 > 12:54
U Osnovnoj školi "Dr Dragiša Mišović" u Čačku došlo je do vršnjačkog nasilja nad učenikom od 14 godina koga je udarao drugar iz odeljenja više puta u toku mesec dana u školi.
  • Svetlana NS

    14.04.2024 10:17
    Rešenje
    Smeniti direktorku, pedagoga, psihologa. Odmah, bez opravdanja i objašnjenja. Onda će raditi svoj posao, a ne da izriču kazne deci i slično. Riba smrdi od glave.
  • Sramota za ceo Čačak

    13.04.2024 23:12
    Vršnjačko nasilje koje traje
    Ovo nista nije čudno za OŠ Dragiša Mišović čija sam učenica bila. Ovakve stvari su se dešavale i ranije što se vršnjačkog nasilja tice, s tim sto sad još gore.
    Ovo sve pričam nažalost iz ličnog iskustva koje je bilo sve samo ne lepo.
    I onda se nije obraćala pažnja i sve stvaljalo pod tepih, a sad se to samo nastavlja iako je situacija krajnje alarmantna.

    SRAMOTA!!!!!
  • samo pitam

    13.04.2024 16:08
    Kada cemo poceti da sprecavamo uzroke, a ne da lecimo posledice?
    Zasto se cenjeno ministarstvo i gospodja ministarka, po struci psihijatar, ne zapitaju zasto su nam deca toliko agresivna i destruktivna?
    Sta se desilo sa porodicom, sa ulogom porodice i u kakvim to uslovima deca zive kad su toliko problematicna?
    I jos milion pitanja od kojih bi trebalo krenuti pre nego sto pocnu da se sazivaju timovi za nasilje i druge budalastine. Kad dodje do tima, debelo smo zakasnili. I zakazali.
  • pajo patak

    13.04.2024 14:01
    ajde mame novosađanke
    i "dušebrižnici": šta rade pedagog i psiholog, treba ih u najboljem slučaju suspendovati ( ne u izvornom latinskom značenju reči: suspensio: vešanje ), a gde su tata i mama, školska uprava i ministarstvo prosvete na čelu sa prababom ministarkom ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna