Autor: N1

Info
26.04.2024.
20:14
Sastanak predstavnika javnih servisa sa parlamentarnim grupama u vezi sa jednim od zahteva opozicije za ravnomernim izveštavanjem nije održan danas jer je RTS tražio pomeranje za sledeću nedelju.
  • Mučenik

    27.04.2024 08:18
    GAŠIĆ JE ROĐEN KAO MINISTAR?
    Ministru Bratislavu Gašiću zamera se da je objavio da D. Dragijević, jedan od optuženih za sakrivanja tela male Danke Ilić, umro u policijskoj stanici prirodnom smrću. Međuvremenu, u sudsko-medicinskom nalazu konstatovane su brojne povrede po telu D. Dragijevića, zbog čega su veštaci zaključili da se radi o nasilnoj smrti i priprema se proces protiv policajaca. Gašić za javnost je izneo ono što su ga obavestili iz PU Bor. Možda nije lako izlagati takvog ministra koji je završio gimnaziju smer keramičara, a “završio” je Ekonomski fakultet u Nišu i postao bečelor, a sada će postati i master na tom fakultetu, ako dobro nauči gradivo. Znači da se radi o veoma bistrog čoveka i koji može da radi sve i svašta, a to je radio i pre fakultetskog “obrazovanja”. Prema tome, Brace Gašića ne treba menjati, nego neka bude minister najkraće do penzionisanja.
  • Ssy

    26.04.2024 22:46
    On je taj
    I skupštinom i RTSom upravlja vrdalama. Treba ga pitati u čemu je problem.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna