Autor: Beta

Info
01.05.2024.
09:19
Fondacija Centar za demokratiju saopštila je danas, povodom Međunarodnog praznika rada da od nove Vlade Srbije očekuje da "prekine s politikom fragmentacije radnog zakonodavstva".
  • 7 7 7

    01.05.2024 11:09
    Džekpot
    Pa naravno da ima diskriminacije i biće je sve dok nam nadređeni budu vezani "tajnom zavisnosti", umesto "tajnom iskrenog poverenja" stečenog: "savesnim radom, kvalitetnim radom, posvećenošću poslu i kolegama, stavljanjem potrebe klijenta iznad ličnog interesa!". Razlika je u tome što u kartelu zavisnika ne postoji i nikada nije postojalo mesta za drugu stranu. Mislite li da je slučajnost što na krajnjem severu vojvodine i dalje nema redovnih kontrola na narkotike? Kao Vučić loš i nema para da policiji u Bačkoj obezbedi dovoljan broj uređaja za testiranje na drogu!? Hajmo nemojmo se više lagati, nego karte na sto, pa da vidimo ko se to igra, a ko zaista vunu prede! Živeli i sretan Vam 1.maj, dan kada su se radnici digli za svoja ustavom zagarantovana prava!
  • Миша

    01.05.2024 10:38
    Миша
    Да је Народу брига у оваквој Србији о Демократији и условима Радника одавно би све почистио! Ми смо луд Народ и такви ће мо ускоро и нестати!!! Живео 1 Мај уз песму од Вардара па до Триглава...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna