Autor: 021.rs

Info
07.05.2024.
07:06 > 07:20
Isplata penzija počinje danas, 7. maja.
  • Mučenik

    11.05.2024 09:07
    Spas penzionera?
    PENZIONERI, SLUŠAJTE VLASTI I BIĆETE ZA PRIMER?

    Ministar plagijator„dr“ Siniša Mali je nadmašio u obećanjima i lažima svoga šefa sa povećanjima penzije. Povećanje penzije nikako da prate inflacije i uvećanja troškovi života. Najavom basnoslovnog uvećanja penzije u analima laži omogućava da milion penzionera živi u bedi i jadi. S druge strane, tako ljudske i blagotvorne vlade i predsednik kada će vrate otete penzije četiri godine za redom (2014-2018) i da ponište zahvalnosti predsednika penzionerima što su spasili državu od bankrpota. Takođe, kada su došli naprednjaci na vlasti (2012.) prosek penzije je bio iznad 60% prosečne plate, a za vreme njihove nehumane vladavine prosečna penzija je pala na 40% prosečne plate. Tu su im pomogli, da se ne sete penzioneri, gladijator MMF. Vlasti lažu penzionere da će stabilizovati penzije na 50% prosečne plate. Da li oni mogu nešto pošteno ljudski da urade, osim laži i krađi, izgleda ne znaju i ne umeju ili lažu jadne penzionere.
  • pogledajte se

    07.05.2024 20:50
    Sa zgrade PIO jos uvek zvrje praznine odakle su poispadale ploce sa fasade. A u zgradi pored jos uvek su prazni spratovi gde su se nekada nalazili. Ljudi, na vase oci su vas opljackali i vi jos uvek cutite. Vi niste narod nego dijagnoza. Mene je sramota kada predjem granicu.
  • Maca

    07.05.2024 09:15
    Bezobrazluk PIO fonda
    Bezobrazluk da nas penzionere ostave bez penzijemkoja se inače isplaćuje 1x mesečno i jedva je rastegnemo do nove uolate a jop su bili orsznici ne samo prvimajski već i uskršnji a mi bez para i za sebe i za unučiće !!!!
    Bitno da smo uplačivali u pio fond 40 godina !
    A isplaćuju nam za mesec unazad naše pare i još ne može na vreme a da ne spominjem koliko su nam male penzije i još su ukrali jedokratno tobož da de finansijski konsoliduje država koja troši kao pijani raskalašni bogataš (tudjim parama je najlakše biti faca )

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna