Autor: Beta

Info
26.05.2024.
06:29
Štrajk upozorenja zaposlenih u Putevima Srbije koji je bio zakazan za danas, 26. maj neće biti održan, a sve naplatne stanice radiće u redovnom režimu.
  • Infomanijak

    26.05.2024 16:29
    @Raduckas
    Ceo sistem se prati, naplatne rampe su pokrivene kamerama, viskova i manjkova ne sme biti, znate kad ste usli i kad ste izasli i koliko u paru treba da platite, u svakom slucaju imate tagove. Ljudi koji rade na rampama rade po 12 sati u nocnim smenama praznicima vikendima i nisu adekvatno placeni za to. Protiv puteva srbije se vode milionski sporovi u vezi placanja radnika gde se gube milioni para drzavnih obveznika i niko za to ne odgovara.
  • Raduckač

    26.05.2024 08:04
    Kraduckač
    Mora da su im uveli neku novu kontrolu kraduckanja ili dodatni reket, pa im ne odgovara. Prevaranata na tim stanicama više nego na pijacama. Svaka im čast. Nek nam živi živi krad!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna