Info
19.05.2012.
05:12 > 21:03
Povodom vesti da je "Fič" snizio kreditni rejting bankama u Grčkoj, Narodna banka Srbije (NBS) poručuje da nema razloga da građani podižu štedne uloge iz banaka u Srbiji koje su u većinskom grčkom vlasništvu.
  • 19.05.2012 15:49
    Dafina
    @ Miki

    Pošto si me prozvao, jer spomenuh Dafinu, evo da ti i odgovorim u jednoj jedinoj rečenici, tebi i ostalima koji misle kao i ti.
    Izvoli Miki, pa drži svoje novce gde god hoćeš! Tvoji novci, tvoja stvar. što se tiče garancija države Srbije za 50k eura, a ti veruj, ko ti brani!
    Ja nemam toliki novac, ali i mojih nekoliko hiljada meni više vredi na sigurnom, nego u "garantovanoj" grčkoj banci.

    Uostalom, po iskustvu iz devedestih, vredi porazmisliti o onoj narodnoj poslovici: Pametan se uči na greškama drugih, a budala na svojim...
    Pa ti vidi.
  • Miki, Novi Sad

    19.05.2012 14:18
    Info
    Najludje od svega je sto se niko nije potreso zbog novinskih natpisa i realno niko ne povlaci depozite iz tzv grckih banaka, i onda neki eksperti se jave i kazu kako je stednja sigurna, kao da je neko povlaci, a verujte niko je ne povlaci u Srbiji, pa kao slag na tortu se jave oni koje verovatno pas nema zasta da ujede, pa kao drzite vi i sl.
    Sticajem okolnosti, drzim pare u jednoj od ovih banaka, i s obzirom da koristim elektronsko ne svrcem cesto, al uzimo neki kredit i bio sad par dana, i realno nema nista nit ko dolazi da pita da povuce, nit ko povlaci nista, i verujem im, a ovi koji pominju Dafinu, bolje da se zapitaju sta to bi sa ovim nasim drzavnim bankama sto imaju gubitak od 300 mil evra ili ovim kao to nisu grci tipa (Volksbank sto ih kupise Rusi, Hypo sto ih drzava preuzela da ne puknu ili npr UniCredit gde je jos pokojni Gadafi akcionar). Hocu reci, sve banke u Srbiji su dobre i uspesne, odnosno sigurno koliko je siguran ovaj ovde menadzment, a drzava svakako vraca sve do 50.000 EUR pa vi sad vidite.
  • 19.05.2012 13:18
    Makar šta!
    Ma dajte molim vas, nemojte se pogravati sa ulozima građana Srbije.
    A šta ako... tako ne bude???
    Hoćete li vi, vašim parama, nadoknaditi izgubljeni novac?

    Tako isto su nas uveravali i u doba Miloševića, gazda Jezde i Dafine, pa smo dobili ono što smo dobili, tojest ...ac.
  • berolina

    19.05.2012 10:45
    "verujem" Grcima
    *obozavam grcka "ulaganja" u berlinske immobilien
    *jos vise "cenim" ogromna ulaganja u immoillien u Istambul...sto rece prosle nedelje jedan novinar na ARD, tamo gde Grci "ulazu", tamo je sigurno...

    "spas" na grcki nacin!

    lova bezi prego grcke grane i to u "najvoljeniju" Svabiju i "najljubljeniju" Turkiju...ko je ovde kome prijatelj, a ko neprijatelj na "grcki nacin"...

    cenim jedino "grcku sarmu" i poneku olivu...ostalo je grcka GALAMA!
  • panonius

    19.05.2012 07:15
    pijaca
    grci su dobri moreplovci i trgovci........ a BANKARSTVO - doviđenja (nema sreće sa njima) , a inače , stalno su nas branili generalno! suv interes , ali amaterski.... Nego gde gde su ovce da ih šišamo....
  • XY

    19.05.2012 06:29
    NIKAD SIGURNIJA NIJE BILA:)
    Ne zajebavajte narod već vi vaše pare stavite u grčke banke!
  • b

    19.05.2012 05:57
    a zašto ja vama ne verujem kad izjavite ovako nešto?
  • Misljenje

    18.05.2012 20:32
    Hm
    Kako to da su onda Grci iz svojih banaka podigli 900 miliona dolara u ponedeljak i 600 miliona dolara u utorak? Takva desavanja obicno dovode do blokade depozita i bankrota banaka. Bolje dajte dobar savet nasim gradjanima nego sto lupetate!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna