Info
29.10.2012.
09:39
Izraelske vazduhoplovne snage napale su jutros mesto odakle Palestinci u pojasu Gaze ispaljuju rakete na jug Izraela i vojska je saopštila da je to odgovor na konstantnu raketnu i minobacačku vatru sa te palestinske teritorije.
  • Jan Chi

    29.10.2012 13:52
    rakete
    u nedelju oko pet i dvadeset u Beer shevi su se zacule dve sirene jedna iza druge. Brzo sam ustao kako bi otisao dole na prvi sprat kuce. Eksplodirale su tri rakete Grad van grada. Zadnji napad na ovaj grad je bio devetog septembra u dva ujutru. Izraelci ni obog puta nisu gadjali civile, vec maskirane tipove koji granatiraju skoro svaki dan civile u naseljima do sedam kilometara od ograde. Deca su u stalnoj panici i strahu. u ponedeljak tokom noci palo je najmanje petnaest raketa na ta naselja.
  • turizam

    29.10.2012 10:52
    Gaza war tourism - Keren Levy: I'm a little bit fascist

    http://www.youtube.com/watch?v=B_1A10wuEjU

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna