Info
16.11.2012.
18:55 > 20:15
Sudeći po najnovijem istraživanju, radnici u Aziji uzimaju najmanje dana za odmor tokom godine, a to je najzastupljenije u Japanu gde radnici uzimaju svega 5 od ukupno 13 dana za godišnji odmor.
  • Lud&zbunjen

    17.11.2012 18:40
    @Radnik
    jbg, nisi me razumeo dobro, pod slobodnih dana sam najvise mislio na nezaposlenost.. pokusao sam da moj prethodni komentar zvuci sa malo ironije :P
  • Radnik

    17.11.2012 07:54
    @Lud&zbunjen

    Ti si izgleda stavrno lud i zbunjen!

    Srbija je medju zemljama sa najmanje slobodnih dana za radnike. Mozete pricati koliko hocete ali siguran sam da se kod nas daleko vise radi nego u bilo kojoj normalnoj drzavi. Naravno, ne mislim na javna i drzavna preduzeca. Zbog njih mnogi imaju pogresnu sliku da se kod nam malo radi.
    Pogledajte malo oko sebe pa cete videti da gresite. Svaki dan kada odem u prodavnicu uvek ista osoba radim, pogledam u zgradu koja se gradi pored moje, ljudi rade od jutra do mraka, cak i nedeljom, gotovo da ne postoji privatna firma u kojoj subota nije redovan radni dan, kod mnogih i nedelja, mnogi normalno rade za praznike... Imate milion drugih primera.

    Ne znam da li ste zaposleni, da li radite kod privatnika ili u drzavnoj firmi? Ocigledno imate pogresnu sliku, ili samo pisete da bi nesto napisali!
  • Lud&zbunjen

    16.11.2012 21:33
    a srbija? zar mi nismo rekorderi slobodnih dana? xD

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna