Info
20.05.2013.
18:06
Skupština Vojvodine usvojila je danas Predlog deklaracije o zaštiti ustavnih i zakonskih prava pokrajine.
  • Бачван

    22.05.2013 10:52
    Децентрализација Војводине одмах
    Ди је Развојна Банка Војводине? Хи, хи...
  • 21.05.2013 20:49
    Jos jednom :
    Kad kažeš volim Kosovo, onda si patriota - a kad kažeš volem Vovodinu, onda si separatista!
  • Huncut

    21.05.2013 18:33
    Moje okruzenje me zna kao autonomasa. E sad kazem da vise nisam...sada sam republikanac. Tacka !!!
  • Separatista

    21.05.2013 16:00
    Ja sam separatista jer:
    Ja sam separatista jer:

    - volem Vojvodinu
    - želim da živim u bogatoj i modernoj Vojvodini
    - želim da živim od svog rada
    - želim da ono što zaradim zadržim za sebe
    - ne dozvoljavam da mi neko vadi iz džepa
    - želim da bar naša deca žive bolje.

    Ako je to separatizam, ja JESAM separatista!

    Živela SLOBODNA VOJVODINA!
  • maca

    21.05.2013 12:30
    Nisam ni za ove ni za one...samo tužno je kako nas politika truje. Baš bi volela da se već jednom reši to pitanje Vojvodine...mislite da će nama običnim građanima biti bolje? Njima da jer svi su oni isti, pa svi gledaju svoje interese, ne misle oni na nas. Setili se sad deklaracije, a ista situacija je bila i dok je poktajinska i republička vlast bila ista. Zašto onda nisu tražili da se usvoji deklaracija?
  • Vex

    21.05.2013 11:45
    @Janko
    A šta hoćeš da kažeš? Da treba birati manje zlo od 2 veća? Ne branim vladajuću koaliciju. Nisu ni oni cvećke. Ali ja objektivno krivim ove manje stranke "prilepke". Njima se sve dopušta samo da se održi većina. To su radile i demokrate i sada radi SNS.

    Ako već moram da biram ja ću izabrati bar ovu kulturniju opciju, ne zadojenu nacionalizmom.
  • Salašar

    21.05.2013 11:11
    Puna podrška Skupštini APV od seljaka sa severa Bačke, iako Pajtić uopšte nije čovek bez putera na glavi i bez obzira što je kako kažete 7% zaista minimum minimuma...
  • Seljak

    21.05.2013 11:00
    Istina je da već godinama gubite na izborima u Vojvodini pa vam zato i smeta, kao i na poslednjim g.dine Miroviću i da ste izmuljali vlast u Novom Sadu, isto tako biste voleli da izmuljate i u Skupštini pa i sada na referendumu, vi i onaj Antić pa da ukinete Autonomiju i uopšte Vojvodinu uz pomoć vaših nalogodavaca iz BG-KG... Upravo zbog toga i neće biti sada nikakvih referenduma, jer ste u poziciji da ga pokradete, realno stanje i mišljenje naroda se jako dobro oslikava u Vojvođanskom parlamentu.
  • Ivek

    21.05.2013 10:46
    Kost
    Eto vam gospodo iz BG kost u grlu, nećete tako lako na prevaru izmuljati vlast u AP Vojvodini, Sloba je ipak bio mnogo veći maher sa njegovom "jogurt revolucijom", a ovo vaše je neuspela repriza. Shvatite već jednom to i priznajte da nemate većinu u Vojvodini i da je nikada nećete imati, sve dok se ponašate kolonijalistički. Zato vam i smeta postojanje Autonomije i Vojvođanskog parlamenta, zato i želite da ga ukinete jer demokratskim putem ne možete pobediti na izborima sa vašom politikom. Samo, da ste imalo pametni, dali biste bez problema ovaj minimum minimuma i ćutali. Ovako busanjem i protivljenjem kao i internacionalizacijom problema, daćete mnogo više.
  • Sremcina

    21.05.2013 10:00
    Dakle Bacvanine pojma nemas!
  • 21.05.2013 09:57
    nislija
    puna podrska autonomiji vojvodine. sta vise, mislim da bi vojvodina isla mnogo brze napred bez srbije, i to su svi koji su se odvojili i dokazali. u takvoj vojvodini bih i ja, iako sam iz nisa, rado voleo da zivim. ali jedna stvar mi nije jasna. kako i pored sveg ponizavanja gradjana vojvodine, oni koji je ponizavaju, ovih dana dobijaju na lokalnim izborima u vojvodini? meni je potpuno nelogicno da oni imaju svi zajedno vise od 10%, toliko idiotizma se i moze tolerisati...razumem da nacionalisti dobijaju u nisu, i na jugu srbije.. znam sa kim zivim, i znam da razum ovde nikada nije stanovao. ali sta je sa vojvodjanima?
  • Scotch Bonnet

    21.05.2013 09:48
    Mazanje na lebac
    Ova deklaracija je osiguranje i preventivna odbrana od daljeg razaranja, pljacki i politikantsko-tajknskog muftanja po Vojvodini.

    Mazali smo to vase Kosovo na lebac preko 20 godina i videli da od toga nema nista osim anorexije. Na kraju kako se ispostavilo samo su se patriJoCki politikanti ugojili a narodu ostala glad.

    Dosta je gladi, bede, kriminala, unistavanja i zatiranja Vojvodine. Negde se mora prestati sa zlom i poceti sa dobrim.
  • Vlado

    21.05.2013 09:13
    Zanimljivo
    Čoveče, ja samo volim Vojvodinu, ravnicu, ovaj raznoliki opljačkani narod ovde koji živi pored mene decenijama, a toliko su me puta nazvali separatistom, da ću stvarno već ubrzo to i postati... Toliko laži plasiraju u etar, toliko je zamena teza i manipulacija da je to strašno. Ok, separatista sam ako je to opis za čoveka koji samo želi ono što njemu i njegovoj pokrajini pripada-iako je to zaista minimum. I trebalo bi da se raspravlja o višim stepenima Autonomije i nadležnosti a ne o odbrani postojećeg-ustavno zagarantovanog.
  • Бачван

    21.05.2013 08:57
    Дакле аутономија је настала 1945? У условима револуционарног терора и дефицита демократије? Лепа аутономија.
  • Ivek

    21.05.2013 08:40
    Jadno
    Isuviše su jadne, neargumentovane i neistinite optužbe vezane za Deklaraciju, to se vidi i iz priloženih komentara. Ovlašćenja APV su minimum minimuma, a toliko se borite da i njih osporite... Pa gospodo, ova vaša inicijativa nipodaštavanja ustavnih nadležnosti i peticija su isto toliko smešni koliko i tvrdnja da težite Evropskom putu Srbije... Barem budite iskreni prema sebi i narodu već jednom, da ne želite Evropu, Evropske modele i zakone, kao i vaši sve jasniji nalogodavci iz DSS-a, vlade iz senke.
  • Mastodont

    21.05.2013 08:36
    banacanin, a ne vojvodjanin
    'Achtung, Achtung! *V*ermaht se vraca u grad.'

    Ova nestašica lekova postaje sve ozbiljnija, kanda je i lorazepama ponestalo.





  • banacanin, a ne vojvodjanin

    21.05.2013 08:31
    Achtung, Achtung! *V*ermaht se vraca u grad.

    dolazi takvo vreme u Vojvodini da ce Srbi uskoro biti primorani da se sele iz nje ili da se izjasne kao 'Vojvodjani' ili da pocnu sa kupovinom sto tesnije odece, kako bi im lakse ovi drugi stavili traku oko ruke.

  • sima strahota

    21.05.2013 08:29
    ..ja kibicujem iz beograda pa mi stvari deluju malo drugacije, jer apsolutno je za divljenje i zgrazavanje kako pajtic uspeva da manipulise realnim nezadovoljstvom koje se generise usled ocitog stagniranja vojvodine u odnosu na ostale delove zemlje..
    ..jer, do god neki obican novosadjanin povezuje realan pad standarda sa toboznjim umanjenjem autonomije to daje vetar u ledja banovini da jos nemilosrdnije arci stotine miliona evra drzavnih para za politicke i burazerske projekte..povika na vuka a lisica sta god vec..
    ..ok, usvojena je deklaracija, izdate kabine na strandu, na exit dolaze svi sto su vec bili, cene nekretnina u slobodnom padu, kuvanje zabe se nastavlja..
    ..s druge strane, resto srbije nema dzeparac od 7% budzeta, cute i rade, cimaju se, udruzuju se, dizu vocnjake i plastenike, realno ih boli dupe za deklaraciju..
  • Sergej

    21.05.2013 08:01
    Sosa
    Ti si divna Soso ipak je bitno ko te jaše a svojih 7% i da Vojvodina dobije ti sigurno nećeš videti, ha, ha
  • Mile

    21.05.2013 07:58
    Smešno
    Nego šta, ne samo kadrove iz javnih preduzeća koje su pozapošpljavali, nego i robijaše koje su oslobodili nakon izbora. Dobru su oni vojsku regrutovali za odbranu svojih ciljeva. Samo ih kad zatreba, uteraju u autobuse i pravac Novi Sad... Sreća je pa to više ne pali, narod im se smeje zbog toga iako na žalost plaća sve to. Svaka čast BOSKE!
  • Sergej

    21.05.2013 07:56
    čudo
    Čitao sam vaše komenare i čudim se kako želja za separatizmom dobija značajnu ulogu u svim novinama.
  • Tića

    21.05.2013 07:49
    Mile V*
    To su tvoje želje Mile V* .Vidi se da nas Vojvođane ne poznaješ i ne voliš.Želiš haos da napraviš ali te Čanak dobro ne savetuje.
  • VidoJe

    21.05.2013 07:47
    Falsifikatorska posla...
    Jednom je već Slobodan Milošević rešavao pitanje Vojvodine, srušivši pri tome krvavim ratom celu Jugoslaviju. U njegova jedra su ponajviše duvali oni koje smo juče slušali kako kritikuju Predlog deklaracije o zaštiti ustavnih i zakonskih prava pokrajine. Sve su to političari iz ličnog interesa, stručnjaci za potpaljivanje i zamajavanje širokih narodnih masa... Za početak, mogli bi dati na uvid svoju imovinu i obrazložiti nam načine sticanja iste. Koje ih to "sposobnosti" krase, kada se tako uspešno obagatiše u vremenu ratova i svenarodne nemaštine. To će biti dovoljno za početak. Borba za vlast i budžet Vojvodine je jedini motiv koji ih vodi, otuda i lažni potpisi koje su predali. Svi zanju kako su ih prikupljali, kretenskim pitanjima o tome da li je neko za borbu protiv korupcije, da li je neko protiv otcepljenja Vojvodine, da li žele policijsku stanicu na Novom naselju itd. Jednako su falsifikovali i izbore po gradskim mesnim zajednicama, sa stotinom "čipovanih" šetača koje sele sa adrese na adresu. To je njihova borba protiv korupcije...
  • Milan

    21.05.2013 07:45
    odgovor ..HM - To ti je ono:
    HM -
    nisi u pravu. Mi svi volimo Vojvodinu ali ne pravimo deklaracije i razne druge sporazume kojim se ovaj narod deli.
  • NOVI SAD

    21.05.2013 07:37
    NECU DVE DRZAVE
    necu drzavu u drzavi!! Necu da se jedan isti narod naziva razlicitim imenima...Jedna je Srbija! Ne delite je vi sto leb od usta otimate!!!!
  • Janko

    21.05.2013 07:36
    Vex - ... šta to govoriš
    Vex-... šta su nam tek radili Pavličić i društvo.
    Da li si to zaboravio.
    Ali neka podsetiće te ljudi protiv kojih se spremaju optužnice.
    Seti se- Razvojne banke, privatizacija, nameštanja poslova (Vojvodina put itd).
  • Србин Бачван(ин)

    21.05.2013 07:35
    ...на реду је војводина....
    ..лоше се пише Србима у овом делу Србије...отвара се ново жариште а како су напредњаци и социјалисти "одбранили" Косово и Метохију - тако ће одбранити и Војводину...Срби ће или морати да постану "војвођани" или ће им опстанак на овом простору бити немогућ..
  • 21.05.2013 07:17
    Sramota
    Gospodo, tužno je što i ovih jadnih 7% moramo da boksujemo kojekakvim deklaracijama, setite se koliki je taj procenat bio po ustavu iz 1974. I još ova demagogija sa "separatizmom"? Dođe mi da više ne palim TV zbog njih... I šta je sledeće? Sada će predpostavljam, opet da vrbuju stranačka lica koja su pozapošljavali u javnim ustanovama nakon izbora da viču "Dole Pajtić, dole separatisti?" Samo, ako ovako nastave, još malo pa neće imati novca ni jogurt da im podele...
  • Ljudevit

    21.05.2013 06:49
    ????
    Šta ja nisam za deklaraciju.
  • Ema

    21.05.2013 06:45
    istina
    Zašto nam Pajtić i ostala gospoda nisu rekli istinu.Šta je ustvari osim novca cilj deklaracije.
  • Vex

    21.05.2013 06:45
    ...
    Jel moguće da se već zaboravilo šta su radili Mirović i Gojkovićka po Novom Sadu i Vojvodini?
  • Natica

    21.05.2013 06:42
    problem
    Nije mi jasno kako šačica od 70 ljudi odlučuje o tako važnom dokumentu a da se o tom predlogu nisu izjasnili građani Vojvodine.
  • BOSKE

    21.05.2013 06:27
    Vojvodina BA
    Doselio sam se u NS neke 70-te iz Bosne.Nijednog trenutka se nisam osecao strancem. Ziveo sam dobro, zavoleo ovaj grad i ovaj narod. Zavoleo Vojvodinu i vojvodjanskog vrednog i bogatog seljaka. Grad se zidao iz dana u dan iz godine u godinu secam se izgradnje Sajma, Spensa, DZ, i niko se nije hvalio time to se podrazumevalo.Stalno su nam zavideli ovi sa Juga, a poredili nam sa Slovencima.Beogradjani nas postavali i ugovek govorili "kako ste vi fini, vaspitani, kakav bezbedan i siguran grad i sl" I dodje ta neka jogurt revolucija. Koja je sve sa sobom odnela.Unistila lep grad, osiromasila seljaka, upropastila nove i lepe DZ, skole...A tamo negde na jugu tj.Beogradu sve cveta.Svela se Srbija na Beograd.E pa ja Bosanac postao veci Autonosam, a i znam zasto. Ovde u vojvodini fasista nema nego ste vi fasisti koji tu rec uopste i spominjete. Niko od doseljenih lica nema takvu slobodu kao sto je imaju u Vojvodini, dali su vam ljudi prst a vi biste celu saku, e pa postuje te taj narod i ucite od njih kako je nekada bilo u Autonomnoj Pokrajini Vojvodini - ekonomski nezavisnoj.
  • Ursula

    21.05.2013 06:19
    Deklaraciju o zastiti ustavnih i zakonskih prava pokrajine su donele isti oni koji ta prava krse. Gde je zakon u lose izvrsenim privatizacijama, opljackanim preduzecima, u aferi oko Razvojne banke Vojvodine...gde je tu zakon? Prema tome ti sto su doneli deklaraciju nisu je doneli zbog pokrajine vec zbog vlastitih interesa ne bi li sacuvali funkcionerske fotelje.
  • 21.05.2013 06:07
    Referendum, ili ne?
    Poklonici vladajuce strane se zalazu za vanredne izbore u Vojvodini. Kazu to tako treba. Ali kad Ceda trazi vanredne izbore na skupu cele Srbije, komentar je da se nema para. Pa jel sad ima ili nema? I ko ce da plati te izbore u Vojvodini? Ja ne zelim, jel mogu negde da se ispisem?
  • ZZ

    21.05.2013 05:09
    OPOZICIJA 21
    Malo Vas nešto bilo protiv!!!
    Gde je ostala opozicija?
    A ti Miroviću si zelen za nas Vojvođane, malo si sirov!
    Nisu ovo 90-te, Pajtić i nije neki , ali si ti KATASTROFA!
  • 21.05.2013 05:06
    Hahah. Vidi ti separatiste što su uključili skriptice za glasanje.

    ŠTO PRE referendum pod strogom međunarodnom kontrolom (da posle ne bude cile mile) i da se vidi kakvo je stvarno stanje, a kad se vidi - da ućutite jednom zauvek.

    Za svakog ko bude hteo da menja stanje bez referenduma - SMRT FAŠIZMU!
  • Vojvodina forever

    21.05.2013 04:41
    Deklaracija je

    u suštini poslednji poziv da se poštuje dogovoreno da ne bi došlo do odlaska Vojvodine iz Srbije.Problem je u tome što je DS praktično preuzeo Liginu retoriku i stil a na to nema pravo jer je i on bio deo dosadašnje vlasti koja nije poštovala dogovoreno.Kada se tome dodaju razne sumnjive rabote DS-a u Vojvodini jasno je da Pajtić nema ugled i poštovanje koje se traži da bi predstavljao građane Vojvodine koji žele da se Vojvodina poštuje a ne potkrada.Sadašnja vlast umesto da se založi da se ispoštuje ono što je dogovoreno ponavlja mantru da svi koji to traže predstavljaju separatiste.Znači večita zamena teza od onih koji su razbili bivšu državu zarad svojih mitova ali i džepova.U Vojvodini nema separatizma već pragmatizma,jer ako se od centralne vlasti ne poštuje ono što je dogovoreno, koja je svrha takve zajednice za one čija se reč ne poštuje.I kad se to kaže onda si separatista a kako se zove onaj koji ne poštuje dogovoreno-lažov možda ? E pa valda je svačije pravo da izabere da sa takvima više ne želi da živi ako se oni tako stalno ponašaju.Eto to je suština priče a ne podmetanja o separatizmu.
  • mrva

    20.05.2013 23:36
    gde je onaj sljam bezubi sa sajkacama i opancima sto se skupio jednog petka... za bajati sendvic i zidarsko pivo... da vas cujem sljame!

    ovde ste nasli da dodjete i rusite, svoj primitivizam da sirite...Mars!

    imace ova prica jos epizoda, a najsladja ce biti ona sa rastankom. Nacekacemo se vala al vredece!
  • 20.05.2013 22:09
    plićak
    Sosa "Baš mi je svejedno da li će da me jaše Pajtić ili Mirović, hoću svojih 7%!!!"

    Ovakav plićak nema nigde. Ovo nije smešno. Tuga 100%.
  • Svajcarac

    20.05.2013 22:06
    Usvojena deklaracija o ustavnom položaju Vojvodine
    Baš mi nije svejedno da li će da me jaše Pajtić ili Mirović, bolje Pajtic ali hoću svojih 90%!!!
    Onih 10% neka ide za Bgd.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • ZoranNS

    20.05.2013 21:23
    Deklaracija nije sama sebi cilj, pitanje
    Deklaracija nije sama sebi cilj, pitanje kako će vlada Srbije da je prihvati, da li će terati šuplju tvrdnju o separatizmu, raditi i izmišljati sve i svašta samo da se dograbi vlasti u Vojvodini, ili će kao razumna vlada ipak uraditi nešto.
  • 20.05.2013 21:22
    I sta sada?
    Deklaracija se ne maze na hleb.
  • 20.05.2013 21:20
    Sutra ujutro deci za doručak 200 grama Deklaracije. Za salatu, porciju osude deklaracije...
  • banacanin, a ne vojvodjanin

    20.05.2013 21:15
    bravo pajticu care! ovim potezom si povecao procenat podrske DSu sa 16% na 18%

    sad mozes da uzmes taj papir i da ga bacis u smece, jer realno on nema nikakvu vaznost i tezinu
  • Pasa

    20.05.2013 21:02
    Sada jos deklaraciju o nezavisnosti, i da vas vise ne gledamo.
  • lala sa limana

    20.05.2013 21:00
    napred autonomaši!
    Sve sem autonomije iz Ustava iz 1974.godine nije prava autonomija. I "patriote" to znaju pa dižu halabuku na vreme. Najsmešnija je njihova tvrdnja da je neko drugi a ne oni upropastio Vojvodinu.
  • Đura

    20.05.2013 21:00
    Vojvodina je čuka Srbije
    Bravo za skupštinu Vojvodine.
  • 20.05.2013 20:39
    Prvo niko nije bio za eklaraciju sem DS, a odjednom verovatno po prilivu novcnih sredstava u svoju kasicu i SVM i LSV,a precutno i SRS ...
  • Peca

    20.05.2013 20:00
    SECIKESE I JADNE ZADNJICE!
    Zahvaljujući vama koji se tobož borite za Vojvodinu, ja moje dete sve vreme spremam da ode iz Vojvodine i to čim završi srednju školu. Gospodo lažovi i secikese, toliko su vam jadne i iscrpljene te zadnjice da vam se sad konačno vidi kraj jer ste medjusobno jedni drugima došli glave, tako da vam SNS nije ni trebao!
  • Spectator

    20.05.2013 19:59
    Trojanski konj
    U Skupštini se mnogo raspravljalo o istoriji. Najviše o datumu kada se Vojvodina ujedinila sa Srbijom, što baš i nije bilo toliko zanimljivo , jer su mnogi poslanici pokazali elementarno neznanje. Svojim znanjem istorije (opšte) oduševio me je Mirović kada je na početku rasprave replicirao Santovcu optuživši ga da vizantijski trojanski konj. Mora da nije bio na mnogim časovima istorije ni u osnovnoj ni u sradnjoj školi.
  • PatriJot

    20.05.2013 19:50
    Dajte izbore pa neće biti više polemike oko statusa naše Vojvodine. Malo demokratije neće biti na odmet.
  • CA

    20.05.2013 19:49
    @HM
    mesas babe i zabe

    bajdvej, jel vam neko javio kako su prosli izbori u ovih par mz juce il se to ne divani.....

    mislim, tek da znam kolko ce ova deklaracija da potraje........
  • Y

    20.05.2013 19:47
    Mirović je u pravu!
    Zašto Pajtić (DS, odnosno - pokrajinski DS) nije rešio ustavno-pravni status Vojvodine dok je ta partija bila na vlasti. Prihvatam i razne spekulacije da Pajtić - posle afere sa RBV - pokušava da zaštiti sebe (OK, biće žrtvovan Elezović). ALI! Sve to nema veze sa suštinskim pitanjem, a to je da Vojvodina NEMA jaku autohtonu partiju, koja bi se izborila za stepen autonomoje iz 1974. (što nema nikave veze sa separatizmom; pa zar nismo još uvek u SFRJ, SRJ i RS?!), kada je ova Pokrajina doživela ekonomski procvat, prvi put nakon prisajedinjenja matici (ili "matici"). SVM je, po meni, OK, ali mnogi ne-mađari imaju problem da glasaju za tu partiju. LSV je prokockala sve istorijske šanse. Ako bi Pajtić, ispred DS, stavio jedno "V" (Vojvođanska demokratska stranka), ponovo bi bio - u političko smislu - u sedlu. I nije meni tu Pajtić važan (ako je nešto zgrešio, neka ogovara), nego činjenica da bi građani Vojvodine dobili partiju koja može da iznese njihove legitimne zahteve. Ali, za takav potez treba imati muda. Sve ostalo je mrljavljenje, agonija itd., i sl.
  • Mihajlo

    20.05.2013 19:35
    E moj pravniče, e moj doktore...?
    Moji su preci na prostore Vojvodine stigli sa patrijarhom Arsenijem Čarnojevićem. Nisam vaspitavan da kradem, lažem i da se bavim politikom, već da se ceo svoj život trudim da budem častan i pošten čovek u čemu sve teže istrajavam zahvaljujući političarima puput vas.
    Kada ste "legalista", a po struci pravnik bez pravnog iskustva, zašto onda niste radili za Vojvodinu i njene gradjane već ste i ono što vam je ostalo od Miloševića upropastili. Znate, da bi bili uspešni i pošteni morate imati i primer u porodici, a vi to očigledno niste imali. Vi i vama slični ste doveli celu zemlju do propasti i bede, a sada se pozivate na ustav, sada kada vam je zadnjica u procepu i neizvesnosti. Gadite mi se, a kako vidim i većini gradjana Vojvodine. Prošlo vam je vreme i bilo bi pristojno da se povučete. Gradjani Vojvodine nikad teže nisu živeli i nikad brže nisu probadali nego za vreme vlasti u kojoj ste vi sve vreme nečiji učenik, a doduše ni od profesora niste mogli bog zna šta naučiti, jer je i njegova maska skinuta.To što vi sada pokušavate pa to ni Milošević nije radio, iako sam bio protiv njega, ali sada shvatam da je on bio mala maca u odnosu na sve vas, što vreme i pokazuje. Nek vam je bog u pomoći jer pamet i razum su vas već odavno napustili.
  • 20.05.2013 19:12
    Seljak
    Trazim svoju platu tj ono sto mi je Ustavom zagarantovano, a to je 7%! Ako se ne razumemo, razumece nas Strazbur, Brisel...
  • lalos

    20.05.2013 19:07
    demagozi
    Prosto je neverovatno to bezocno dezinformisanje(da ne kazem laganje) od strane vodecih clanova SNS pa i SRS, koji uporno pricaju o nekom separatizmu, a niko ga drugi ni ne spominje, ni u tekstu a ni inace. Pa dokle vise g.Mirovicu i kompanijo?
  • mile V*

    20.05.2013 18:59
    deklaracija
    Sledeća deklaracija je NEZAVISNOST.
  • lucia

    20.05.2013 18:55
    Stop politici
    po kojoj da bi Srbiji svanulo, Vojvodini treba da se smrkne !!!
  • Takimaki

    20.05.2013 18:49
    Pitanje
    Pitanje za Canka i Pajtica. Di su nasi novci.
  • pero

    20.05.2013 18:46
    i
    I sta sada imamo deklaraciju hura
    ali nema posla, gde su radna mesta , imamo iz dana u dan vece namete od drzavne i lokalne vlasti
    Koja je investicija u novo sadu uradjena zar ovde nema rdanika, majstora,zanatlija ..

  • sosa

    20.05.2013 18:38
    Baš mi je svejedno da li će da me jaše Pajtić ili Mirović, hoću svojih 7%!!!
  • HM

    20.05.2013 18:21
    To ti je ono:
    Kad kažeš volim Kosovo, onda si patriota - a kad kažeš volim Vovodinu, onda si separatista!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna