Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Baštenski i krupni otpad

Radnici Čistoće u narednom periodu će odnositi baštenski i krupni otpad iz pojedinih prigradskih naselja, prema rasporedu koji je dat u nastavku.

Povećana potrošnja struje

Proteklog vikenda potrošnja električne energije na konzumnom području Elektrovojvodine bila je veća za pet do šest odsto nego u istom periodu prošle godine, saopšteno je iz tog preduzeća.

Pala još dva stabla

Zbog sinoćnog olujnog vetra pala su još dva stabla u Novom Sadu, kaže za 021 Biserka Svetić iz "Gradskog zelenila".

Recepti iz obrazovanja

U utorak, 18. maja održaće se drugo u serijalu predavanja "Recepti iz obrazovanja" koja se bave značajem obrazovanja i učenja stranih jezika u procesu razvoja ličnosti i karijere i koja održavaju predavači i gosti Škole za strane jezike Eduka Centra u Novom Sadu.

Petrović i Pastor podnose ostavke

Poslanici vladajuće koalicije u Skupštini Vojvodine Dragoslav Petrović i Ištvan Pastor danas bi trebalo da zvanično podnesu zahtev pokrajinskom parlamentu da ih razreši poslaničkih mandata kako bi, na osnovu odluke Agencije za borbu protiv korupcije, zadržali svoje funkcije u pokrajinskoj vladi.

120 hiljada posetilaca na Noći muzeja

Na više od 80 programa u protekloj Noći muzeja u Novom Sadu, sinoć je na 47 lokacija zabeleženo oko 120 hiljada poseta, saopštili su organizatori ovog masovnog dešavanja.