Autor: 021.rs

Novi Sad
23.09.2023.
15:00 > 14:56
Novi Sad će izdvojiti još više od četiri miliona dinara za popravke dečijih igrališta i drugih sličnih površina.
  • Džabadaja

    24.09.2023 10:11
    Na Adicama...
    od svega postavljene dve kante za smeće , dve klupe koje čini mi se su samo ukopane u zemlju i koje gledaju u kontra stranu igrališta prema putu umesto prema igralištu (vidi se da su partijski "stručnjaci" postavljali ) kod dečijeg košarkaškog igrališta. I to je sve! Bruka sramota al dobro... idu izbori treba narodu opet zamazati oči i sebi u džep staviti novca građana Novog Sada
  • Gradski oci

    23.09.2023 17:39
    .. a kada će na red stići sređivanje dvorišta vrtića po Novom Sadu? Za vrtić na Novoj Detelinari su prošle godine, navodno, odobrena sredstva, a do dana današnjeg ništa nije urađeno. Ko je munuo te pare? Da nije roditelja i vaspitača koji su se udružili i koliko-toliko sredili, dvorište ovog vrtića bi ostalo da izgleda kao obor! “Sve za našu decu”-pali ste na moralnom ispitu!
  • Djomla

    23.09.2023 16:35
    Kamera
    Gde treba nema je ali zato kad treba za punjenje budzeta tu su na svakom cosku.jedna kamera i sankcionisanje resava huliganizam
  • Šaško

    23.09.2023 16:17
    Obnova
    Vteme je da u Stanoja Stanojevića postavite nove klupe,jer su ih vandali uništili i preneli na igralište u Mileve Marić.
    Takođe bi se moglo veoma loše igralište na zelenoj površini ,moglo srušiti i napraviti novo na kraju ulice pre Veternika sa lepom ogradom i osvetljenjem (na novom placu ispred dve nove zgrade).

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna