Autor: 021.rs

Novi Sad
30.11.2023.
19:38
Tri osobe povređene su u četvrtak u udesu u Novom Sadu.
  • Dragana

    01.12.2023 10:10
    Mozda bi bilo malo manje saobracajnih nezgoda kad bi se neko od nadleznih udostojili da postave rasvetu 30godina zivim tu i vozac sam ali je katastrofa
  • Marko

    01.12.2023 07:48
    Policije ni u snovima
    Taj putni pravac, izuzetno je ugrozen zbog bahatih vozaca, policije da to spreci nema! Zasto je skoro nemoguce videti rad policije na nasim putevima i kontrolu ocigledno bahatih vozaca? Sve se svodi na kontrolu brzine,pojaseva i kaznjavanje prekoracenja za par kilometara na sat. Na tom putnom pravcu, u nedelju dana sam imao tri drasticna ugrozavanja od strane bahatih vozaca, sve do katastrofalnih posledica. Izbegao sam te situacije, samo zahvaljujuci sopstvenom dugogodisnjem iskustvu i maksimalnoj koncentraciji u voznji. Stariji vozaci i vozaci pocetnici bi verujem nastradali u takvim okolnostima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna