Novi Sad
23.04.2024.
18:00 > 18:09
Plan detaljne regulacije dela priobalja sa međunarodnim putničkim pristaništem u Sremskim Karlovcima trenutno je na javnom uvidu.
  • Jana

    12.05.2024 08:44
    Ulice i kuce
    Mislim da bi kuce i ulice oko trga trebale da se srede. Na 50m od centra ima nekoliko kuca koje samo sto ne padnu.. a o rupama po ulicama da ne govorim. Takodje lift u podzemnoj nikad nije ni proradio, kako mame sa bebama da nose kolica na onolike stepenice?!!! Sedam godina ovde zivimo nista sto se radilo nije bilo valjano!!!
  • Азбука

    26.04.2024 13:03
    Првенство
    Крајње је време и најпрече је да се уреди бар главни трг у Карловцима.
    Шаљу туристе тамо с идејом да је то најлепше место у Србији ... Зграде су сјајне, али, Трг (и почетке околних улица) треба поплочати и преуредити.
    Добро је и да се обала и приобаље уреде, али, прво трг.
  • mile

    24.04.2024 14:03
    Opet bacanje para.Novi Sad ima kao pristanište , koje baš nešto nije posećeno. Ko će pristajati od operatera u Karlovcima ako im N.S.Mućnite malo bundevama.Idu izbori.
  • Milana

    24.04.2024 11:04
    KadBiBilo
    Neša započeo i pokrenuo sve kapitalne projekte u Karlovcu a za samo 4 godine. Uz sva saplitanja, pljuvanja, degradiranja uspeo je za kratko vreme ono što generacije nisu pre njega uradili za naše malo mesto. Izradio i pokrenuo projekte međunarodnog putničkog pristaništa, rekonstrukcije ulice Braće Anđelića, doveo investitore i pokrenuo projekat izgradnje hotela, pokrenuo projekat izgradnje velikog marketa, završio projekat parternog uređenja centra, završio projekat adaptacije fasada u centru, završio adaptaciju ulice Karlovačkih đaka, rekonstruisao ulice u potesu Žagerova bara... Za sve što se danas radi u Karlovcima ili je urađeno, se borio i pokrenuo bivši gradonačelnik. Ovi danas su nesposobni za bilo šta. Znam kakav je čovek bio kao pedagog i trener i kakav je to borac od čoveka bio... Odrekli smo se najboljeg. I ovako smo u debelom deficitu sa kvalitetnim ljudima. Daj Bože da se taj čovek vrati u Karlovce. Ili možda i bolje da se ne vraća. Ne znam.
  • Karlovcanin

    24.04.2024 06:22
    Predizborna reklama za SNS, istu ovu pricu vrte evo 8 godina, nema od ovoga nista
  • Tole

    23.04.2024 19:27
    Teško
    Ne znaju ni liniju da nacrtaju za parking,,a ne da upravljaju medjunaridnim pristaništem.
  • Паја

    23.04.2024 18:25
    Карловчани више немају директан колски излаз на Дунав. Сада морају да се возе који километар до реке која им је пре била 300 метара од центра.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna