Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Hemofarm bolji posle produžetka

Košarkaši Hemofarma značajno su uećali svoje šanse da prebrode prvu fazu Evrokupa nakon što su u petom kolu B grupe ostvarili treći trijumf u utakmici protiv Bešiktaša.

Maradona možda u Blekburnu

Dijego Armando Maradona strpljivo čeka novi posao posle otkaza na selektorskoj klupi Argentine, a posle smene trenera u Blekburnu mogao bi da ga nađe u Premijer ligi.

Jovanović ostaje na klupi Partizana

Trener Vlade Jovanović ostaje na klupi košarkaša Partizana i ima puno poverenje kluba, saopšteno je iz uprave višestrukog šampiona nakon spekulacija pojedinih medija da bi on mogao biti smenjen zbog serije loših rezultata.

Krasić doneo pobedu Juventusu

U poslednjem meču 16. kola italijanske fudbalske lige Juventus je savaldao Lacio sa 2:1, a pobedonosni gol za domaći tim postigao je srpski reprezentativac Miloš Krasić, u sudijskoj nadoknadi vremena.

U Zadru kamenovan autobus Partizana

Autobus koji je prevozio igrače i rukovodstvo srpskog košarkaškog šampiona Partizana po završetku utakmice 11. kola regionalne NLB lige protiv Zadra kamenovan je na putu do aerodroma od strane navijača hrvatskog kluba, objavljeno je na internet portalu "Slobodne Dalmacije".

Seongnam - Inter u polufinalu

Fudbaleri azijskog šampiona Seongnama iz Južne Koreje plasirali su se u polufinale klupskog svetskog prvenstva u Abu Dabiju,  pošto su savladali domaću ekipu Al Vahde iz Ujedinjenih Arapskih Emirata sa 4:1 (2:1).

Težak poraz rukometašica za kraj

Ženska rukometna reprezentacija Srbije zabeležila je težak poraz od Rumunije (40:28) u poslednjem kolu takmičenja po grupama i tako kontinentalno prvenstvo završila bez osvojenog boda.

Maljković mogući selektor Crne Gore

Srpski košarkaški stručnjak Božidar Maljković razgovarao je u Podgorici sa čelnicima Košarkaškog saveza Crne Gore u vezi preuzimanja nacionalnog tima ove zemlje, prenose "Vijesti".

Varda MVP Evrolige

Centar Prokoma Ratko Varda najkorisniji je igrač 8. kola Evrolige, čime je postao i prvi igrač ovog kluba u istoriji koji je poneo ovu titulu.