Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

FIBA, ipak, kažnjava

Generalni sekretar Međunarodne košarkaške federacije (FIBA) Patrik Bauman najavio je kazne za aktere incidenta na prekinutom meču Akropolis kupa Grčka - Srbija u Atini i dodao da će svetska kuća košarke učiniti sve kako se detalji nemilih scena ne bi zataškali.

I Divac u Kući slavnih FIBA

Bivši košarkaški reprezentativac Srbije Vlade Divac biće uvršten u Kuću slavnih FIBA tokom Svetskog prvenstva u Turskoj, rečeno je danas na konferenciji za novinare Košarkaškog saveza Srbije.

Bez kazni za tuču

Potpredsednik FIBA Jorgos Vasilakopulos rekao je danas da ta organizacija neće kazniti aktere tuče na utakmici Grčka-Srbija.

Dušan Ivković: Sramota

Košarkaš Nenad Krstić je rekao da mu je žao zbog tuče sa igračima Grčke i izrazio nadu da ga FIBA neće kazniti zbog tog incidenta.

Antić ostaje selektor

Fudbalsku reprezentaciju Srbije i dalje će sa klupe predvoditi selektor Radomir Antić, saopšteno je posle današnje sednice Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije.

Tomislav Sivić menja Dujkovića

Tomislav Sivić predvodiće mladu fudbalsku reprezentaciju Srbije u preostala dva meča kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Hrvatske i Kipra.

Hajdfeld napustio Mercedes

Nik Hajdfeld odlučio je da napusti ekipu Mercedesa posle samo pola godine i preseli se u tabor italijanskog proizvođača guma, Pirelija.

Tipsarević ispao u dublu

Janko Tipsarević i Nikolas Almagro eliminisani su već u prvom kolu teniskog turnira Masters serije u Sinsinatiju u konkurenciji dublova.