Novosadski informativni portal 021

Vesti - Srbija

Uhapšen zbog pištolja

U nedelju, 13. juna, oko četiri sata posle ponoći, policija je privela Radula J. (26), iz Novog Sada, jer je po izlasku iz jednog noćnog kluba, u Novom Sadu, repetirao pištolj i bacio ga kada je ugledao policijske službenike.

Uhapšeni zbog prodaje droge

Stevan B. (20) iz Futoga i Miloš J. (24) iz Novog Sada uhapšeni su u petak, pola sata pre ponoći, prilikom kupoprodaje 92,8 grama heroina.

Prijave zbog prodaje na crno

Policija u Kikindi saopštila je da je podnela krivičnu prijavu protiv direktora DOO "Compani" Srđana K. iz Novog Sada i direktora DOO "Bastos trade" i "Bada Bing" Dragana M. iz Bačkog Jarka zbog osnovane sumnje da su počinili više krivičnih dela iz oblasti privrednog kriminala.

Uhapšen maloletni zelenaš

Novosadska policija uhapsila je maloletnog D. B. (17) zbog sumnje da je iznudjivao novac od vršnjaka, saopštila je danas policija.

Pljačkali vikendice

Novosadska policija uhapsila je Tihomira M. (1961) i Olju M. (1979) zbog postojanja osnova sumnje da su počinili pet krađa.

Predao se osumnjičeni za ubistvo

Jovan Cvetković (18) iz Novog Sada, za kojim se tragalo zbog sumnje da je sredinom maja učestvovao u oružanom napadu u centru grada, u kojem je ubijen Stanko Popov (22), a njegov brat Goran (18) teško ranjen, sam se prijavio dežurnom istražnom sudiji.

Jovanović osuđuje napad na studenta prorektora

Predsednik Skupštine grada Novog Sada, Aleksandar Jovanović, osudio je napad na studenta prorektora Novosadskog univerziteta Nenada Novakovića i predsednika Saveza studenata Fakulteta tehničkih nauka Milinka Petrovića.

Motiv za tuču mlađi brat

Jedan od mladića koji je u subotu uveče napao studenta prorektora Novosadskog univerziteta Nenada Novakovića i člana Saveta Milinka Petrovića, sinoć se izvinio za napad.

Saradnja sa vukovarskom policijom

Dve regije Internacionalne policijske asocijacije, Novi Sad i Vukovarsko-sremska županija potpisale su Sporazum o međunarodnoj strukovno-policijskoj saradnji.

Uhvaćen lopov biciklista

Novosadska policija uhapsila je Vladimira K. (1983) iz Novog Sada, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio sedam krađa.

Policija rasvetlila 21 krađu

Policajci su u utorak uhapsili Ranka P. (1981) i Branka P. (1982), obojicu iz Bačke Palanke, zbog osnovane sumnje da su počinili 21 krađu.