Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Vesti

FOTO: Iznenada pao prvi sneg u Novom Sadu

Prvi sneg u Novom Sadu neočekivano je počeo da pada večeras oko 23 časa. Iznenadio je mnoge, budući da je najavljivan tek za sledeću nedelju, a pre samo nekoliko dana bilo je i do 20 stepeni.

Da li su mladi ikome prioritet?

Potrebe mladih ne mogu da se ostvare bez prave sistemske podrške, koja u velikoj meri izostaje, zaključak je tribine "Kome su mladi zaista prioritet", koja je održana večeras u Radio kafeu.

NIS demantuje gašenje Rafinerije Novi Sad

Naftna industrija Srbije (NIS) demantovala je danas navode da planira gašenje Rafinerije Novi Sad i saopštila da "aktivno razmatra" projekat za izgradnju kompleksa za proizvodnju baznih ulja.

Otvoren konkurs za Đinđićevu nagradu

Odbor fonda "Dr Zoran Đinđić" Novosadskog univerziteta objavio je konkurs za godišnju nagradu za mladog naučnika i istraživača, kao i za najbolji diplomski rad, završni rad na master akademskim studijama, ili magistarski rad iz filozofskih i socioloških nauka za 2015. godinu.

Novosadska ulica dobila ime po Zoji Mirosavljević

Komisije za davanje imena ulica  prihvatila je predlog Udruženja građana za borbu protiv retkih bolesti kod dece da se jedna ulica nazove po maloj Zoji Mirosavljević koja je u svojoj devetoj godini preminula od veoma teške i retke Batenove bolesti.

Sutra hladno sa kišom

Sutra oblačno i osetno hladnije sa kišom. Temperatura tokom jutra i prepodneva od 10 do 13°C, u drugom delu u osetnijem padu i tokom večeri biće oko 4°C.