Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Vesti

Prekršajna prijava protiv vozača audija Q7

Novosadska policija verovatno će pokrenuti postupak protiv vozača audija Q7 koji se u sredu nepropisno parkirao na kolovozu kod pešackog prelaza nedaleko od policijske stanice u kralja Petra I, saznaje 021.

Promocija Kobasicijade sutra u Dunavskoj ulici

Turijska kobasicijada, 31. po redu, održava se krajem meseca u Turiji, a Novosađani će imati mogućnost da probaju izabrane domaće proizvode na ekskluzivnoj promociji u petak, 20. februara od 9 do 16 časova u Dunavskoj ulici.

Manje kriminala oko škola?

Samo u sredu oko novosadskih škola pronađeno je jedno lice sa poternice, jedan bokser, dva noža i pet grama marihuane, saopšteno je na sednici gradskog kordinacionog tela za borbu protiv nasilja školama.

Odbojkaši na svečanom prijemu

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i član Gradskog veća zadužen za sport i omladinu Predrag Svilar primili su danas u Gradskoj kući odbojkaše, stručni štab i rukovodstvo OK Vojvodina koji su proteklog vikenda, 14. put u istoriji osvojili Kup Srbije.

Razvojna banka dala otpremnine, pa zaposlila iste ljude

Razvojna banka Vojvodine proglasila je gotovo sve zaposlene u toj banci tehnološkim viškom i pred sam odlazak banke u stečaj podelila im otpremnine vredne nekoliko stotina miliona dinara, da bi potom jedan deo tih radnika bio ponovo zaposlen u istoj banci koja je u stečaju.