Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Vesti

Razvojna banka dala otpremnine, pa zaposlila iste ljude

Razvojna banka Vojvodine proglasila je gotovo sve zaposlene u toj banci tehnološkim viškom i pred sam odlazak banke u stečaj podelila im otpremnine vredne nekoliko stotina miliona dinara, da bi potom jedan deo tih radnika bio ponovo zaposlen u istoj banci koja je u stečaju.

Uređuju se prihvatilišta za pse lutalice

Skupština grada donela je program poslovanja "Zoohigijene i veterine Novi Sad" za tekuću godinu, kojim je predviđeno da će novac iz budžeta kapitalnih ulaganja tog javnog preduzeća najpre ići za nabavku vozila za prevoz životinja, ali i za radove na veterinarskim ambulantama u gradu i Petrovaradinu.

Nesvestica đaka psihološke prirode?

Predsednika opštine Titel Dragana Božića, koji je i komadant Opštinskog štaba za vanredne situacije, negativni toksikološki rezultati analize krvi i urina učenika Osnovne škole u Šajkašu raduju, ali tvrdi da tu nije kraj ispitivanja o onome što se u utorak dogodilo u školi.

VIDEO: Na Žitnom trgu možda i preko 100 grobova

Arheolozi Zavoda za zaštitu spomenika kulture nastavili su iskopavanja na groblju nekadašnje Svetojovanske crkve koje je pronađeno ispod kolovoza na Žitnom trgu u sklopu radova na rekonstrukciji ulice Vojvode Bojovića.