Zabava
03.04.2016.
09:24 > 09:35
Nekoliko stujardesa Er Fransa odbilo je da nosi muslimanski veo pri sletanju na aerodrom u Teheranu, saopštio je sindikat te francuske aviokompanije koji je zatražilo da nošenje vela bude na dobrovoljnoj bazi.
  • istorija...

    04.04.2016 19:53
    ...uciteljica zivota
    Evropu ce sahraniti ta politika tolerancije. Proci ce isto kao Rimsko carstvo pred najezdom varvara.
  • Giga

    03.04.2016 20:09
    U kojoj toj Evropskoj državi muslimanke poštuju zakon? Pa jeli sud u Nemačkoj tražio od muslimanke da skine taj veo kako bi je identifikovale, a ona rekla da poštuje muslimanski zakon, a ne Nemački zakon. Kada počnu kažnjavati takve muslimanke kao što hrišćanke kažnjavaju u muslimanskim zemljama, e tek onda će biti pošteno. Inaće takvim muslimankama treba zabraniti duži boravak u Evropskim državama, jer ne nameravaju da se uklope. Treba primeniti recipročnu meru kao što kažeš.
  • Inspektor Višekruna

    03.04.2016 14:36
    Izvode
    Šta je falilo našoj Maji?
    A i mi smo se lepo zabavili.
  • Sasa

    03.04.2016 12:44
    sasham02@gmail.com
    1) Citajte i razumite tekst - ErFrans je uvelo obavezu, a sindikat trazi da bude na dobrovoljnoj bazi...
    2) U vecini zemalja Evrope, maskiranje lica u javnosti je zabranjeno! Zakonom! Tako da mi vec namecemo nasa pravila, i nista nema sporno u reciprocitetu (sa pravnog i diplomatskog stanovista)
    3) Stjuardese ne moraju da idu na letove za Teheran, mogu da se izjasne da je nosenje marame protiv njihovh moralnih uverenja i poslodavac mora da postuje njihova uverenja.
    4) Koga zabole uvo za francuze koji imaju radni dan od 7 sati...
  • Komsha

    03.04.2016 10:58
    Dobrovljno?
    Prvo kaze na dobrovljnoj bazi, a onda da snose sankcije ako ne nose???
    Sta je onda tu dobrovoljno...
    Ti treba da postujes njih, a oni ne postuju nikoga...
  • nsss

    03.04.2016 10:07
    nss
    mi smo budale u evropi...sve te njihove zamotane tetke treba odmotati i ima da postuju zakon drzave u koju su dosle a kod kuce neka stave deset marama ako zele....zato i ne znas u sred beca sta ima ispod tih haljina i kada ce te razneti....oni ce nas pregaziti kao zuti mravi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna