Autor: FoNet

Zabava
12.05.2016.
22:56 > 22:59
Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da je ruska vojna industrija ispunila veliku većinu produkcionih planova vezanih za novo oružje, ali da neki ugovori nisu ispunjeni.
  • Novi sad je najgori

    14.05.2016 15:46
    Rusija do Tokija. URAAAAA! Nije to sa kvakom bez veze. Da Amerika nema NATO ne bi smela Rusima ni da pisne.
  • Debeli

    14.05.2016 00:45
    Tek ispiljen, tamo neke 1978.
    @ Game Over
    "...golobrada deca, dvadeset i trideset godina, tek se ispilila, a prepuna sebe, isksutva i gledanja na svet. I brže-bolje - odmah pljuju i pravoslavlje i crkvu i Ruse i...."

    Prvo, Rusi su zvanično pravoslavlje primili 229 godina posle Srba (Srbi 1219. a Rusi 1448.).
    Drugo, izuzetno cenim Rusiju (bez Crvene armije ne bi smo se oslobodili od Nemaca 1944), visokoobrazovan su narod i bliski su nam u mnogim sferama.
    Sve prethodno ne potire da i Rusi mogu napraviti škart proizvod. Decenijama su ruska vozila (Lada, Moskvic, Volga,...) imala kvarove češće čak i od vozila iz Zastave, pa je baš čudno što smo i dalje skeptični! Tristaća, Stojadina i Jugića smo barem mogli da poguramo kako bi "upalio", a Volgu je samo tenk mogao da pogura...
  • Game over

    13.05.2016 17:52
    Tja. Ne moram ja da volim ili mrzim Ruse ili amerikance. Ali, ne moram po svaku cenu odmah da pljujem čim vidim Putina u članku. I ruse i rusku tehnologiju. A njihovim avionima se branimo.
    Da niste možda vi nešto bolje sačinili? Da, igricu odigrali.
    Isti su dokayali ljudskost kad aje u pitanju Sirija. Dok je yapad dokayao što šta, po svim pitanjima.
    Ali ono što sam uočio, golobrada deca, dvadeset i trideset godina, tek se ispilila, a prepuna sebe, isksutva i gledanja na svet. I brže-bolje - odmah pljuju i pravoslavlje i crkvu i Ruse i....
    A ne gledaju ko ih truje, i to ne psihološki nego upravo fiziološki.
    E, deco, deco, stidećete se posle, kad navre pamet, ali zaista.
  • Marko

    13.05.2016 11:37
    ...
    @Može i ovako

    Ova priča za kvake je prejaka!
  • Boris

    13.05.2016 11:34
    ???filija
    @ Može i ovako: Šta ima da volim Ruse i Rusiju ako nisam ruske nacionalnosti? Valjda treba da volim svoju zemlju i svoj narod... Otkad se to vrednost jednog Srbina ili državljanina Srbije meri ljubavlju prema Rusiji? I po kom to pravilu, ako neko nema nikakvih afiniteta prema istoj, automatski je pobornik zapada i onih što su nas bombardovali? Hoćemo li večito da merimo svoju vrednost po tome ko nas (ne) voli i koga mi (ne) volimo, dok ostatak sveta gleda isključivo svoje interese?
    U centru Novog Sada, drugog po veličini grada Srbije,glavnog grada Vojvodine, neki kažu glavnog centra kulture itd, stoji pano Putina u prirodnoj veličini i promoviše se ruska stranka? Je li se to i u Rusiji radi sa našim predsednikom? Sam predsednik Srbije izjavljuje da posle Srbije najviše voli Rusiju, i da želi da budemo ruska gubernija?! Koji to predsednik iliti narod jedne suverene države želi da bude nečiji potčinjeni? Zapad nas je gadno zavrnuo hiljadu puta, na hiljadu gadnih načina, ali ni "braća" Rusi nas ne šljive ništa posebno. Osim nedavnog veta u UN, malo šta još smo dobili, ali smo dosta izgubili, od NIS-a do njihovog konstantnog nemešanja kad god nam je pomoć takve sile itekako trebala, kao i cele farse sa gasovodom.

    Prestanimo da se kunemo u one koji gledaju samo sebe i počnimo da se bavimo sami sobom dok nas još ima. Možda je kvaka falična, možda je ceo auto faličan, možda baš tako treba da bude, nasmejmo se i bavimo Srbijom i Vojvodinom a ne istokom i zapadom. Njih baš zabole!
  • misko

    13.05.2016 10:53
    srp i cekic
    jadne li zemlje
  • Može i ovako

    13.05.2016 09:07
    Kada se pravi armirani auto, on treba da zaštiti putnike od nasilnog upada.
    Kvake se i prave tako da budu iščupane kod pokušaja nasilnog ulaska spolja.
    Auto je bio zaključan. Možda su i demonstrirali upravo to - pokušaj nasilnog otvaranja vrata i bezbednost putnika.
    Ali, kad neko ne voli Ruse, a voli one koji su bombardovali ovu zemlju i ubijali decu...
  • Jovan

    12.05.2016 23:20
    Tipicno ruski-krntija ljuta!
    Ko onaj "tenak za XXI" vek sto ni da startuje nije mogao na paradi ponosa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna