Autor: 021.rs

Zabava
09.07.2016.
09:25 > 14:57
Druge večeri Exit festivala najveću pažnju publike privukli su Dejvid Geta, Džordž Klinton, Džekmaster, ali i Božo Vrećo, te Edo Maajka.
  • Milan

    09.07.2016 17:05
    Neverovatno je kakvi ste moji dragi sugradjani, moji dragi komentatori sa 021.Ne poštujete nikog, ničije mišljenje, ničije pravo na život a istovremeno očekujete da neko poštuje neka Vaša prava i istrpi 3-4 dana Vašu obest. Gospoda draga, niti sam džangrizavi matorac,sa 37 godina, niti sam protivnik EXIT-a i te vrste muzike, čak naprotiv, već samo pokušavam da branim svoje pravo i pravo moje porodice,moje dece, na miran život,miran san, na onaj minimum koji nam pripada ali izgleda da je to u ovom gradu nemoguće...ako nije EXIT onda je proslava Nove godine, i ove i one, i Ceca i Zvonko, onda je neka utakmica, neki vatromet,neko venčanje, rodjendan, neka slava, krstenje neka pevaljka...dokle ljudi ???

    Dajte da kao u civilizovanim zemljama odvojimo neki prostor za te namene, pa ko voli neka izvoli, svaki dan do jutra...a ne ovako da nas bezobzirno terorišete i utičete na normalno funkcionisanje nas koji pokušavamo da iole funkcionišemo u ovoj zemlji, u kojoj vlast godinama mladim ljudima nudi celonoćnu zabavu,, kako bi spavala danju i ne pitala se za posao,budućnost, propuštene šanse i godine koje prolaze.

    Branim svoje pravo na normalnan život, na osnovne uslove bitisanje a ne branim, niti pokušavam nikom da zabranim zabavu i održavanje festivala i raznih sličnih manifestacija. Može, slobodno, samo napred ali ne na uštrb nas 90 % gradjana ovog grada koji ne tražimo ništa osim minimum uslova za normalan život.
  • Box

    09.07.2016 16:13
    Kakva prljava ulica na poslednjoj slici.
  • pteranodon

    09.07.2016 15:16
    Voleo bih da Keba nastupi veceras.
  • @daxMe

    09.07.2016 15:10
    daxMe : ...Sve je vama starijima problem u ovom gradu ...."

    Zasto neko mora biti star da bi mu nesto smetalo . Evo ja sam mlad i smeta mi buka sa Exita.
  • daxMe

    09.07.2016 13:10
    @Milan

    Nema na cemu. Treba mladima oduzeti sve sto ih cini srecnima i terati ih da rade i zive odvratan zivot kakav je u ovom gradu. Ako je Vama veci problem buka sa Exita koji traje 4 dana od 365 u godini, nego ostali problemi u gradu, izmedju ostalog problemi sa policijom koja ne radi nista, vlascu, itd. Onda stvarno nemam reci za vas. Mogu samo da kazem da Vi ocigledno ne dobijate sna svakako jer ste nervozni i ovo na Vas toliko utice. Sve je vama starijima problem u ovom gradu a da ima veze sa mladjim generacijama, svakako generacijama koje ste VI napravili i odgojili. Ko je onda kriv ako Vam to sve toliko smeta?
  • sneza

    09.07.2016 13:09
    3 dana
    Bucno je da al molim sve sugradjane koji kao i ja nisu ljubitelji exita da se strpa pa ne traje vecnost i neka se desava lepo .
    Svaku noc imamo neku buku,komsije,rodjendane,tuce,preglasne razgovore..ovo je bar ogromna kolicina lepog i pozitivmog a to me cini sretnom.
  • Milan

    09.07.2016 12:13
    Dokle više ?
    Ja mislim da je drugu noć EXIT-a obeležila nesnosna buka u gradu od koje mi koji radimo i privredjujemo nešto u ovoj zemlji, ovom gradu, nismo oka mogli da sklopimo. Izgleda da je jedino bitno to da mi tu nečiju "zabavu" na kraju i platimo kroz poreze i doprinose. U redu je EXIT, koncerti, zabave i slično ali ne ne uštrb 90 % gradjana ovog grada koji vape za normalnim uslovima za život i rad. Hvala !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna