Autor: Beta/Foto: Fejsbuk

Zabava
25.08.2016.
09:03
U jednom ženskom toaletu u zgradi Pokrajinske vlade zaposleni se na neprimeren način upozoravaju kako da održavaju toalet.
  • AleksandarVojvođanin

    25.08.2016 20:16
    Podvala
    Bilo ko, ko pomisli da je ovo postavljeno od strane radnica higijene u zgradi pok.Vlade, grdno se vara i greši dušu na te žene! Njih toliko malo ima da im ne pada na pamet bilo šta drugo sem posla koji moraju da obave!
  • Lalo

    25.08.2016 14:55
    Ju Ju Ju
    СЈЕДИТЕ, куку....
  • Ex Ponteroso

    25.08.2016 14:41
    Premda vrstan pisac, Ivo Andić je bio karijeristička fukara. Svoj Ex Ponto je napisao na čistom književnom hrvatskom jeziku (posedujem antikvarni primerak prvog izdanja). I u Zborniku Mlade hrvatske lirike nastupio je s čistim hrvatskim književnim jezikom. Studirajući u Poljskoj, u svoj dosije je svojeručno upisao: ''Hrvat, rimokatolik'' (što se još uvek može proveriti na Internetu). Nikada se nigde izričito nije upisao kao Srbin, ali kada bi ga neko direktno upitao koje nacije, on bi diplomatski odgovarao: ''Pripadam svakome ko me hoće!'' Ideološki je bio blizak desničaima. Na traženje Milana Stojadinovića, čiji je odani službenik bio, napisao je fašistički pogled na rešavanje pitanja Kosova i Albanaca. Rat je proveo kao visoki diplomata u Nemačkoj, a na snimku svečanog potpisivanja Trojnog pakta nalazi se i on (stoji neposredno iza jugoslovenskih i nemačkih potpisivača). Drugi svetski rat i okupaciju proveo je u Beogradu gde mu dlaka s glave nije usfalila. Po oslobođenju se ufonjao od straha da će nova vlast preispiti njegovu predratnu i ratnu biografiju, pa je brže-bolje požurio da sroči opširnu (izmišljenu i podosta priglupu) pripovetku ''Zeka'' - o jednom starcu iz Zemuna koji je krenuo da napakosti okupatoru tako što je krenuo u rušenje mosta na Savi. Tito (Andrićev vršnjak) ga je zaštitio, ali mu je predlagao da stupi u KPJ, što je lukavi Latin izvrdao. Novelu ''Prokleta avlija'' je napisao na srpskom.
  • Nata

    25.08.2016 12:02
    Mile...
    Ivo Andrić je koristio ijekavicu , ali ne i ovakav rečnik. Nadam se da je sad jasno šta kome ovde smeta. Ovo nije rečnik nobelovca nego primitivca.
  • Marko

    25.08.2016 11:35
    @Mile: Gari, opusti se malo...
  • Миле

    25.08.2016 11:23
    Ијекавица
    Ја сам овде завршио и школу и факултет, али зашто Вам поштована господо смета ијекавица? Иво Андрић је писао ијекавицом. Људи што су правили зграде, пројектанти, ваше баке, деке.. зашто вам то смета?
    Јел то значи да је неко глуп ако прича ијекавицом?
    То је језик нижих облика живота? А образовани говоре "ју" "гари" "стрАААшно"...
    Јел имате образа?
  • Rijaliti

    25.08.2016 10:27
    Nista cudno za drzavu Maldiva i Parova.
  • zembara

    25.08.2016 10:20
    veliki
    Velike im plate,a pistolji malog kalibra. Velike muskarčine.
  • Pera

    25.08.2016 10:08
    Novi ljudi za novo doba
    I to sve sa ijekavicom...SJEDNITE DAME
  • skep

    25.08.2016 10:01
    Ne mora uvek sve da bude mrtvo ozbiljno, šaljiv ton će lakše uticati na neke. A upozorenja itekako trebaju, lično sam video kolegu (ne u pokrajinskoj vladi ali na respektabilnom mestu) kako počinje radnju na korak razdaljine od pisoara, zamislio čovek da je John Holmes. A ja se čudio otkud uvek barica ispod...
  • oh

    25.08.2016 09:34
    zvuči kao da pričaju o mandatu
  • riba na suvom

    25.08.2016 09:22
    džaba fakultet
    Realno smo stoka od naroda iako mislimo da smo fino vaspitani. Kada neko postavi upozorenje onda se smejemo a i dalje zapi*avamo okolo i ne znamo da koristimo četku posle velike nužde u wc-u kolektiva. Radio sam u jednoj većoj privatnoj firmi gde svi zaposleni imaju minimum fakultetsko obrazovanje a zapi*avanje daske i nekorišćenje četke je bila sasvim normalna pojava.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna