Autor: RTS

Zabava
04.01.2017.
18:29
Sedma sezona "Igra prestola" osim toga što će imati tri epizode manje, to jest samo sedam u odnosu na ranijih deset, stići će i nešto kasnije nego što je najavljeno.
  • DSNO

    05.01.2017 16:26
    Serija je prevazisla knjigu po kvalitetu jos od druge sezone (kod prve je knjiga za nijansu bolja). Hvala im sto ne gledaju da utole zelju fanova knjige i da naprave djubar samo zbog njih (slucaj Vorkraft), vec su isli da naprave kvalitetnu seriju.
  • ex chapman

    05.01.2017 14:06
    igri?
    ako ste hteli množinu onda je trebalo IGARA. ali je i to pogrešno jer je serija Game of Thrones a ne GameS. još malo pa će svi Srbi biti k'o onaj gastarbajter što je 20 godina radio u Nemačkoj - za to vreme srpski je zaboravio, nemački nije naučio, pa se sad sporazumeva rukama i nogama!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna