Autor: Beta

Zabava
28.03.2019.
22:39
Nemačka metal indastrijal grupa "Ramštajn", poznata po provokacijama, kritikovana je danas zbog video klipa u kojem su članovi benda prikazani kao zarobljenici nacističkog koncentracionog logora.
  • aSBo

    09.04.2019 14:49
    u pitanju je nemacka istorija pa tako i WWII i nazi logori!i sve to prati Germanija kao personifikacija nemacke nacije/u ovom slucaju crnkinja…itd. efekat je postignut, marketinski privucena paznja i svi se sada kao “gnusaju” na prikaz stradanja jevrejaa to je smo jedan segment celog video uredka! hvala.. prijatno
  • Vlada

    29.03.2019 07:32
    ---
    Ima li razlike između ekstremne desnice i ekstremne levice, realno? Ima! U metodu ubijanja, prvi preferiraju metak a drugi gulag. Žalosno što se ovim bolesnim ideologijama poigrava bilo ko, i time ih samo promoviše, čini zanimljivim omladini i nema pojma o posledicama ovakve propagande. Može Ramštajn da se ne slaže sa ekstremnom desnicom, ali ih promoviše. Željni slave po cenu svoje ograničene svesti.
  • Zeka

    28.03.2019 23:55
    Rammstein
    Ljudi, iskulirajte. Ko ih ne prati i ne slusa ce naravno doci do ovakvih, pogresnih, zakljucaka.
  • Niko bitan

    28.03.2019 23:09
    /
    Rammstein ni nema nikakve veze, ali doslovno NIKAKVE VEZE sa desnicom, stavise objasnili su u nekoliko navrata, a i textovi im se baziraju na bas LEVICARSKIM STAVOVIMA, ovo je lupetanje cisto koje mogu samo oni koji nisu u dodiru sa stvaralastvom pomenutog benda u kontaktu! Ovo je glupost notorna.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna