Autor: Klix.ba

Zabava
18.07.2019.
05:08
Nakon što je početkom godine najavljen film "Hustlers", u kojem Dženifer Lopez i Kardi Bi glume striptizete, sada je izašao i njegov prvi trejler.
  • kimi

    20.07.2019 00:43
    @mrva
    Dal; ti razumes poentu?
    Pa sta da radi roditelj? Da ih zatvori u podrum dok ne napune 30g?
    Takve spodobe poput te 2 su 24/7 in your face, i smatraju se idolima deci, kao sto je meni npr Bon Jovi bio idol kad sam imao 12, a ne ofucane pornicarke.
    A ako si toliko felixibilan , sto ti onda pornici smetaju? I zasto onda deca ne smeju da gledaju taj film npr? Prvo se pravis svetski ,i prozivas me da ne moralisem, a posle kazes ,ko kaze da je namenjen deci?
    Pa ako toj deci ,je idol stvarno striperka kao sto je, u cemu je problem onda i film da gledaju?
    ps ako deca ima roditelje, zasto svi laju onda protiv rijalitija? mogu da se kladim da si i ti medju njima
  • mrva

    19.07.2019 07:38
    @kimi

    izvini ko kaze da je film namenjen deci!? kakva glupa premisa niotkuda. imaju li deca roditelje!?
    snimaju se i pornici pa se verovatno ne bunis. sve ima svoju publiku. mani se moralnog propovedanja.
  • kimi

    19.07.2019 00:29
    Hahahha a sta tu ima da se glumi?
    Msm barem Cardi B ne treba da glumi kada i jeste stiperka .. kakav idol za decu sto nasu sto stranu, .. naravno, moralnim anti-rijalitijancima to ne smeta kao ni nzm recimo.. Baka Prase,jer su previse glupavi i ne IN, da bi skontali sta njihova deca gledaju i slusaju ...
    Pa jedna nastavnica jedne osn skole u USA ,middleschool, je delila hallpass sa njenim likom posto je Cardi isla u tu skolu.. i kako kaze, deca su odusevljena .. to su klinci od 8 9 10g .. eto , to su idoli vase dece ... al ne . nemoj rijaliti, to kvari deci i nije za njihove usi i oci .. to sto Cardi pise peseme kako ce nekom oteti momka, kako taj momak moze slobodno da joj pliva u pici, sto je striperka , to nema veze..
  • Student

    18.07.2019 20:53
    Koji k?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna