Autor: Talas.rs

Zabava
21.09.2019.
15:14
Željko Ražnatović Arkan, poznati kriminalac i osnivač paravojne formacije Srpska dobrovoljačka garda, i pevačica Svetlana Ražnatović Ceca su par koji je inspiracija za mnogobrojne urbane legende, a jedna od njih nedavno je zaokupila pažnju javnosti.
  • Tina

    31.05.2021 07:42
    Moja baba
    Moja baba je gledala Minimaksa i pocela je sve nas da cujemo kako zena opisuje ogrlicu i da nedostaju dva dijamanta. Videli smo Cecu kako skida ogrlicu i kako zaista nedostaju ti dijamanti. Secam se babe koja je pocela da pljuje po TVu i vice ubice, hohstapleri i svasta nesto sto nije kulturno napisati. Tako da nemojte da lazete da je urbana legenda, to je placeno da se izbrise iz arhive
  • Gledalac

    25.09.2019 00:18
    Gledao sam sve emisije sa Cecom u devedesetim. To se nikada nije desilo.
  • hm

    22.09.2019 08:14
    Pitanje je da li postoji neka emisija sa Minimaksom kojoj se danas ne moze naci zapis ili ne? Ako ne postoji, i svaka se moze naci onda je izmisljeno, ali ako neke fale, onda je istina.
  • Nemanja

    21.09.2019 22:17
    Nice bas sve na netu...
    U vremenu pre siroko dostupnog sirokopojasnog interneta, kada su se "smesni" klipovi delili preko "rezanaca" diskova i ponekog flesha od 128MB, gledao sam ovaj isecak...dakle, negde je nekom ostao...
  • pera

    21.09.2019 20:36
    ..
    A ne pada vam na pamet da su obrisali taj snimak? A bio je i onaj pozar koji je unistio sve crtace i gomilu stvari iz arhive rtsa. Evo malo sam izguglao, svi se slazu da se to desilo (iznose i druge detalje), i da je bilo u nekoj emisiji sa Minimaxom na 3. kanalu, a ne u Maksoviziji (pink).
  • Ana

    21.09.2019 16:35
    lazna slika cene m2
    Velika muljacina koja se u poslednje vreme odvija na trzistu stanova,stvara laznu sliku m2 stana.
    Imamo pojavu da se prljavim novcem kupuju stanovi po nizoj ceni a zatim usminkaju i prodaju znatno skuplje. Takav nakupac ostvari zaradu u razlici cene oko10 000€, dok majstori uzmu isto toliko za radove i materijal. Ocigledno je koliki novac izmice drzavnoj kasi, dok se uticaj na trziste stanova pogubno odrazava. Drzava mora ovu pojavu zaustaviti, naplatiti takvu nelegalnu protivzakonitu dobit sa elementima utaje poreza. Dok se to ne dogodi, nece biti stabilne cene kvadratnog metra stana.
  • Bili Kid

    21.09.2019 15:42
    Ovo je ono zlo koje nas i dan danas prati. To je "dete" Drzavne bezbednosti (BIA) za disciplinu, a "deca" za manipulaciju, i psiholosko delovanje na narod u ime DB-a su bili Seselj, Vucic, Nikolic,... Jos uvek se mi od tog zla nismo oporavili, i pitanje je kada cemo. Jos uvek su tu reinkarnirani likovi 90ih!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna