Autor: Klix.ba

Zabava
10.11.2019.
14:07 > 17:55
Američki pisac Stiven King je tokom svoje dugogodišnje karijere izdao šezdesetak romana koji su prodati u više od 350 miliona primeraka. Najplodonosniji pisac svih vremena autor je veoma popularnih horor, sci-fi i romana fantastike koji su dobili i svoje filmove, mini serije i stripove.
  • ...

    11.11.2019 00:57
    Stand by me mora biti na listi najboljih.
  • eh

    10.11.2019 18:01
    Neki od filmova kao oni raniji (Shining, Keri, i Pet Cemetary) su joj nekako bili i ok, sami za sebe, Bekstvo iz Sosenka, Zelena Milja, Mist su dobri za sebe, iako dosta udaljeni od knjige, ali ni jedan od svih ni priblizno ne prenosi genijalnost njegovih knjiga. Covek je majstor u proucavanju ljudske prirode, verovatno je zato i izabrao strah kao osnovnu ljudsku emociju da mu bude centralna tema. Obozavam tog genija, preporucujem njegove knjige mladjima koji nisu skloni knjizi, ali vole filmovei druge medijume, njegovo pisanje je sigurna ulaznica u svet citanja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna