Autor: Tanjug

Zabava
26.11.2019.
08:59
Francuski farmer Nikola Bardi moraće da plati kaznu od 8.000 evra zbog "nesnosnog smrada" svojih krava, nakon što se oko tog pitanja 10 godina sudio sa komšijom.
  • ex chapman

    27.11.2019 09:04
    @Tako
    ako nisi primetio ovaj "slucaj" je resen po PRIVATNOJ tuzbi i nalozeno je uklanjanje NELEGALNE stale... dakle situacija ista kao i kod vas - NELEGALNA stala pod nosom (pun intended :) inspekcija! a komsija je morao sam da tuzi i da se razvlaci 10 godina po sudovima (prosek i u Srbiji)! sad naravno ovaj nece postupiti po presudi pa sledi (fanfare) IZVRSNI POSTUPAK! :D
    dakle sve isto kao u Srbiji - stoka (rogata i ova bezrepa), smrad (kravlji i ljudski), javasluk u inspekcijama, sporost pravosudja…
  • Tik Drejsi

    26.11.2019 13:00
    S jedne strane, ako si se doselio na selo ti prihvataš sve što uz to ide pa i neprijatne mirise sa farmi. Sa druge strane, to ne ynači da komšija, po tom modelu, ima pravo da ti nabije štalu i stajsko đubrivo pod prozor. Stoga, podržavam ovu presudu.
  • Tako

    26.11.2019 12:48
    To rade
    U normalnom svetu...kod nas se obracas svim mogucim inspekcijama jer je neko blizu vlasti bespravno sagradio farmu stoke u srcu fruske gore u naseljenom mestu i to bez vode i kanalizacije...sa lesinama po livadi...i nikom nista...bravo za opsti u Beocin i cemer i jad na Kaludjerici koji vec nekoliko god nisu kadri da rese

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna