Autor: Index.hr

Zabava
23.08.2020.
23:40
Nakon što je objavljen trejer za francuski film "Cuties", Netfliks se našao na udaru kritika zbog seksualizacije devojčica, koje plešu u oskudnim kompletićima i tverkuju pred kamerom.
  • Seminarski u komentu

    24.08.2020 08:18
    Argument Ad peadophilius
    Ništa matorog roditelja (razumljivo), a i sve ostale ne ožuči više nego slike i obeležavanja nečega pedofilskim.
    Nađe se uvek razlog (jer načelo dovoljnog razloga to obezbeđuje jelte), medij obeleži nešto pedofilskim i ljudi momentalno prihvate obeležavanje zajedno sa svim onim asocijacijama na zverske zločine silovanja i ubistava, trgovinu ljudima i prostitucijom, nekakve prstenove i organizacije pedofila nalik masonima i ilimunatima. Tj. narod se odmah "isprima."
    Niko (pa ni ja sada) ne opravdava zločine, moderna institucija bezbrižnog detinjstva (pa i međunarodna prava deteta) se treba poštovati i štiti, ali to ne opravdava pogrešno zaključivanje i upadanje u ožučenu zabludu na prvu loptu, koja nam skreće misao sa postojanih problema i fenomena naše svakodnevnice (ličnog iskustva) i zajednice. Što bi se reklo "mažu nam se oči", ne ciljaljući pritom na nameru medija da nas laže, nego da naše oči ostaju umazane svakako.
    Prepubescentna deca nose x modela kupaćih kostima, plešu, klinci se kupaju na plaži goli.. Niko ne vidi tu problem. Niko ne uviđa da iz toga sledi gnusni zločin.
    Nigde nema vesti o deci zahvaćenih društvenim krizama poput ratova, loše ekonomske situacije,.. Prirodnih nepogoda. Ona realno stradaju i treba im medijska pažnja (više nego belorusu na protestu).
    Seksualizacija toga u americi nije ništa novo, već je pre zaostavština iz perioda pre drugog svetskog rata. I danas tamo se jako mlade devojke udaju. Al tako nešto idalje nije uzrok zločina nad decom.
  • pa

    23.08.2020 09:43
    Devojcice samo imitiraju devojke i zene, u tome nema nista nenormalno, ucimo imitacijom odraslih.
    Problem je glupost odraslih zena koje sebi dozvole da im jedina svrha u zivotu seksualno zadovoljenje muskarca, pa time najveci adut u zivotu spoljasnji izgled i seksualna dostupnost. Tverking je krajnje zalostan po osobu koja ga izvodi kad malo bolje razmislite, ugasite muziku i pogledajte iz daljine, smucice vam se. Hajde pokusajte da zamislite muskarca kako "plese" a da je taj ples ustvari samo histericno trzanje koje je karikatura seksualnog akta. Pobogu zene sta sebi radimo, zasto okrecemo svoj razvoj i borbu za svoja prava i jednakost u rikverc? Jel moguce da nemate nista da ponudite svetu osim babunski izdignute i otvorene genitalije?
  • Бојан

    23.08.2020 09:04
    Зло
    После кажу да је постојање педофилских ланаца богатих и моћних појединаца на Западу теорија завере.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna