Zabava
05.06.2011.
10:25
Italijanski "Vog" izbacio je novu definiciju "Zaista lepe žene".
  • Aca Banjac

    12.06.2011 10:11
    Vic dana
    Razgovaraju tri prijatelja i prvi kaže : Moja je žena toliko debela da kad sedne u fotelju skroz je popuni. Nije to ništa kaže drugi da bi sela mojoj je potreban dvosed koliko je debela, a treći će : A u moje Milijane lijepe plave oči...pa u čemu je štos...upitaše ga prijatelji ? - Sve ostalo je guzica..odgovori treći
  • Dunja

    07.06.2011 17:06
    :D
    Bilo bi lepo kad bi zena pocela da se postuje kao lepa,i zenstvena bez obzira na izgled.Zena nije lutka nego ono sto nosi u sebi,i kako nosi ono sto je na njoj.Problem je to sto mediji trenutno potenciraju izgled kao merilo vrednosti i seksualnosti,pa onda one zene i muskarci koji ne izgledaju po trenutnim standardima(mrsavim)imaju osecaj manje vrednosti,i zbog toga ima toliko ljudi koji su optereceni isfrustrirani i anoreksicni i mislim da je to mnogo ozbiljniji problem nego sto se misli.I to je problem jer mnogi ni ne mogu da izgledaju kao u casopisima,i ni ne treba tako da izgledaju.Mislim da je sustina u tome biti zadovoljan onim sto ti je priroda dala,i voleti sebe onakav kakav jesi,i hraniti se zdravo i baviti se fizickom aktivnoscu.Biti u skladu sa sobom.Onaj ko ne voli sebe nece biti zadovoljan ni kad se drasticno ulepsa.
  • Miki

    07.06.2011 15:45
    Ne postoji definicija lepe zene. Lepe zene postoje u toliko razlicitih oblika i aroma da je lepota zapravo u tome. Nedvosmisleno, trend modernog doba je da su mrsave i vitke zene "in", one se smatraju lepim, a nekada je bilo obrnuto. Ali rekao bih da je istina zapravo negde na pola puta. O ukusima ne vredi raspravljati, ali nije u redu reci za zenu da nije lepa samo zato ste je krupna, ali isto tako nije u redu reci to ni za mrsave zene. :)
  • Poznavalac

    06.06.2011 11:58
    Bolje je
    Bolj' da ljulja, neg' da žulja!
    hehehehhh...

    Dojadile i meni sarage, koje samo o sebi misle.
  • :)

    05.06.2011 13:57
    lepa pa debela
    Zbogom daske i čiviluci! Nikad vas nisam smatrao za privlačne.
  • MIA

    05.06.2011 11:11
    Andro
    Ne TO nego TOOOOOOOOOOOOOOO :))))))
  • Andro

    05.06.2011 10:57
    !!!
    To !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna