Autor: RTS

Zabava
06.04.2021.
05:31
Sovjetska adaptacija "Gospodara prstenova", za koju se verovalo da je zauvek izgubljena, pronađena je i postavljena na Jutjub.
  • /

    06.04.2021 10:55
    /
    @ahab
    boze mili.
    propustio si ed vuda tako da ne ...

    tresevi nisu rezultat estetike i duse vec zanata



  • Joca

    06.04.2021 08:46
    Džeksonov film je sasvim pristojan, ali neuporedivo slabiji od knjige - dok OVO zvuči jezivo već nakon pročitanog članka.
  • Ahab

    06.04.2021 08:43
    Jasno je zasto je bio u bunkeru-ovakvo remek delo kapitalistickim bezveznjacima bi zauvek zapusilo usta.
    Oni po 3 godine snimaju na N.Zelandu tamo kojesta, a brat rus uz karton votke to isto (ma i bolje!) za jedno pre podne u nekoj supi iza ekspres restorana.
    A i vidi se sada da su sve motive i detalje ukrali od rusa.
    Gluma, maske, raskosni kostimi, ovakav Gandalf sav ko ulepljen secernom vodicom jbt-to zapadnjaci bez duse i bez istorije ne razumeju.
    Rus je i pre Tolkina vec imao gospodara prstenova, supersonicnog, sa boljim dometom i vise eksploziva i vise ljudi moz' da pobije neko onaj amerikanski.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna