Autor: Euronews Srbija

Zabava
01.12.2021.
08:44
Epizoda "Simpsonovih" koja se dotakla masakra na Tjenanmen trgu navodno ne može da se nađe na Diznijevom striming servisu u Hongkongu.
  • @Patagonija

    02.12.2021 12:15
    Da nije bilo Niksona i potonjeg ulaska stranog kapitala i onda kasnije delimicne dozvole privatne svojine (odatle kineski milijarderi) Kina bi i dalje gladovala i bila leglo sirotinje, kao sto je i bila do kraja 70ih zbog te ''svesti'' i ''poslusnosti''. Ti samo nastavi da budes poslusan, ima cak do 100 drustvenih kredita da doguras...
  • Patagonija

    01.12.2021 20:41
    I vezano i nevezano za ovo, džabe cenzura u današnje vreme, jer sve ispliva i sve se zna.
    Ipak, treba znati i čitati i misliti.
    Jednu istu vest ljudi će doživeti na različite načine, različito će se osećati, različito će delovati. To je veliki broj razlika. Narodna svest i njena poslušnost se ipak grade mnogo drugačijim mehanizmima od same cenzure.
    Kinezi to zanju i ide im odlično.
  • Ranko

    01.12.2021 08:57
    U sledećem broju: "Niko nema pojma ko je uklonio epizodu, a nema ni novinara koji je postavio to pitanje."

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna