Autor: Blic

Zabava
17.05.2022.
14:29
Novinarka i komentatorka Evrovizije Duška Vučinić otkrila je da je više očekivala od organizacije ovog takmičenja u Italiji.
  • Strašno

    18.05.2022 14:26
    Ne znam zašto se gospođa buni, ali njen prenos je bio prostački. Komentari tipa ženo šta si to stavila na glavu....pa je li za to plaćamo javno servis da slušamo prenos kao da prenosi Mara sa pijace...
  • Okrugli ćošak

    18.05.2022 08:28
    Neverovatno je da Srbima sve smeta - loše komentarisanje čuvene voditeljke Eurosonga? Ma dajte, žena je ekspert za konzument muzike i njen komentar je izraz njenih ličnih emocija i navijačkih poriva, u datom trenutku realnog vremena. A to što je organizacija loša, bina mala, kinetičko sunce u retrogradnom Merkuru, mikrofon nedostojan onog što ga drži, slušalice kao za uši devojke od 18 godina, smeštaj i hrana loši, maltretiranja sa testovima na koronu i probama. Ljudi pa meni ovakav posao stvarno ne treba, da se 15 dana zlopatim po Italiji (i raznim drugim zemljama), svakog jebenog maja, za koje, bre, pare? I prenos uživo, da nisam u fotošopu, ma... Šta bi vi radili na mom mestu? Presedne mi godišnji odmor svaki put. Ukoliko žuti Bujke i odgovorni u javnom objektu, gde radim, ne povedu računa o uslovima na radu daću ostavku, pa neka vam voditeljka bude Kristina "kontinent" slagalica, ionako ide sa mnom, i samo nosi peškir oko vrata, dok mene obliva znoj. Ostavka je kovertirana.
  • D

    17.05.2022 18:39
    .
    I ja sam od tebe očekivao da ćeš naučiti da prenosiš Evroviziju, ali jok. Komentari su ti bili ispod nivoa nekoga ko je dugo u tom poslu. Imaš celu godinu da pripremiš jednu odlićnu vožnju gledalaca ispred malih ekrana, ali e na kraju svodi da nam čitaš ono što vidimo i čujemo, a i to sa 1% energije.
    A kintu na kraju uzmeš, kao i uvek, a prosečan gledalac će reći "baš je bilo lepo". Ako gađaš prosečne gledaoce, onda posao radiš ispod proseka :/
  • Lalans

    17.05.2022 18:29
    Ccccc
    Neverovatno iritantna osoba
  • Bezveze

    17.05.2022 16:59
    Srećom, i HRT je prenosio. RTS se baš približio pinku.
  • Milan

    17.05.2022 16:43
    A mi smo od Duške dobili tačno ono što smo i očekivali.
  • :)

    17.05.2022 16:00
    Ove godine gledah evroviziju samo zbog njenih komentara.
    Ostalo me ne zanima :D
  • Mile

    17.05.2022 15:58
    Kada će ovoj... osobi biti onemogućeno da uništava doživljaj praćenja raznoraznih manifestacija. U 21. veku, bar neka RTS ponudi opciju (audio kanal) da se prenos prati bez njenog... komentara.
  • Građanin

    17.05.2022 15:50
    Turbo folk standardi
    Ko ne zna engleski i nema mogućnost da gleda prenos direktno, dobija zbog nje potpuno iskrivljenu sliku o događaju. To nije komentarisanje, to je njen privatni doživljaj celog događaja. Nedopustivo. I da, jako je nepristojna.
  • Deks

    17.05.2022 15:30
    Duška ne bi trebalo da deli lekcije s obzirom na to šta je njen javni servis radio do sada na Evroviziji. Godine 2008.g. na izboru u Beogradu su van evrovizijskih pravila dodelili stranim komentatorima ekstra komforne prostorije a sve kao deo propagande, dok u isto vreme prvi put u istoriji ovog takmičenja zemlja domaćin nije bila prezentovana evropskoj javnosti kroz turističke spotove koji se emituju pre svakog takmičara, čime su lišili Srbiju i građane koji finansiraju javni servis najbolje promocije. Na izboru naše pesme za pesmu Evrovizije nema raznovrsnosti, do tog izbora ne mogu doći talenti iz raznih delova Srbije već samo osobe pretežno iz Beograda bliske establišmentu. Pod upitnikom je i kompetentnost Duške kao komentatorke, setimo se njene izjave iz prenosa pre nekoliko godina da će "Mađarska verovatno dati 12 poena Finskoj" aludirajući na nekakve jezičko-etničke istorijske veze.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna