Autor: Beta

Zabava
18.09.2022.
18:38
Glumice moraju da nauče da kažu "ne" ulogama koje žene pretvaraju u predmete.
  • Poštovalac

    19.09.2022 11:55
    'Ajde...
    Jako poštujem ovu glumicu, njena karijera počiva na dobro odigranim ulogama. Međutim, ovo nije dobar savet. Glumice na početku karijere naročito u svetu filma, naročito one koje pre završetka glumačkih akademija nisu imale nikakav glumački angažman van studentskih filmova i indie (nezavisne, autorske scene) manjeg obima nemaju taj luksuz da odbijaju uloge pa makar one bile u ostvarenjima koje su tog tipa koje je Binoš sažela. Ja ne znam šta to znače "mačistički društveni kodovi", a živo me zanima št to znači. Vreme prošlo i vreme sadašnje nisu iste. Manevarski prostor za one koji počinju karijieru je toliko sužen, da neretko sami glumci pokušavajau da ga prošire na sve moguće načine. Ako glumica na početku svoje karijere odigra 5 komleksnih uloga u nezavisnim filmovima koje imaju ograničenu distribuciju i nakon toga neku krš ulogu u blokbasteru koji neće proći preterano dobro na bisokopskom repertoaru, veća je verovatnoća da ta "krš" uloga donese nove glumačke angažmane u nekim boljim ili barem profitabilnijim filmovima. Jednostavno, vidljivost je ključna za nove glumačke izazove, nagrade na festivalima i medijsku propraćenost.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna