Na Glavnu binu Exit festivala stiže Epica, jedan od vodećih svetskih simfo-metal sastava iz Holandije, kao i beogradski ženski metal bend Jenner.
  • Exit

    27.02.2023 14:47
    Je poslednjih
    Godina tuga od festivala.... Ili dovode precenjene izvođače po 23ti put ili dođe ekipa koja je na zalasku karijere... Setite se prošlogodisnje sramote tipa iggy azalea. Da nema onoliku kantu na sebi, ne nikad ni bila poznata....
  • Carry on

    27.02.2023 13:37
    Epica i Jenner, jedno do drugoga;). Nikad lošiji izbor bendova, uglavnom onih koji mogu da skrpe putne troškove i sviraju džabe. Ovogodišnji Exit je ove godine slab sa imenima. Previše promašenih "bendova"...Neka hvala, ni džabe.
    Osim dizanja morala bendovima, publici ostaje skoro ništa.
  • Boban

    27.02.2023 13:18
    Niko od njih nije vise aktuelan i tako, na zalost, godinama unazad. Retko kada je neki aktuelan i trazen sastav gostovao na Exitu. Treba samo pogledai headlinere na evropskim festivalima i shvatiti da je Exit, u evropskom kontektstu, daleko iza.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna