Autor: N1 Zagreb

Zabava
12.05.2023.
14:02 > 14:04
Stranice za klađenje upitale su veštačku inteligenciju ChatGPT da analizira koji su favoriti za pobedu u finalu Evrovizije 2023.
  • Gledalac

    16.05.2023 12:04
    moje mišljenje
    U tekstu stoji: "Ukrajina je pokazala jedinstvenu kombinaciju modernih i tradicionalnih elemenata i publici pružila nezaboravni doživljaj". Ne bih mogao komentarisati tačnost ovog navoda. Naime ja sam za vreme nastupa ukrajinaca isključio ton i sliku. Za mene oni nisu pobedili prošle godine. Njima je pobeda POKLONJENA (svi znamo zašto) i zato sam ih ja "diskvalifikovao" sa ovogodišnjeg takmičenja.
  • Džabadaja

    13.05.2023 11:31
    pa malo su slagali
    kaže se u tekstu "...ChatGPT predvidio je da će Švedska odneti pobedu na Evroviziji,"

    ChatGPT-a ne može to da predviti ako sami ukucate dobićete (otprilike ovakav) odgovor : "AI language model, I do not have the ability to predict the future or have access to information beyond my knowledge cutoff date of 2021. " toliko o tome

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna