Autor: Klix.ba

Zabava
24.09.2023.
18:07
Finski nacionalni medij Yle objavio je zanimljiv videosnimak koji prikazuje Vladimira Putina u nešto ležernijem izdanju dok je obavljao funkciju gradskog zvaničnika Sankt Peterburga.
  • Митар

    29.09.2023 13:50
    Живио нам друже председниче!!
  • treba snimiti seriju

    28.09.2023 09:25
    Anatolij Sobčak je drugar koji igra sa Putinom.

    U vreme devedesetih on je bio mentor Vladimiru. Prvi gradonačelnik Lenjingrada. U ono vreme su ga napali zbog korupcije. Navodno otkupio je stan i atelje od svoje žene i ćerki obezbedio gajbu. Pobegao je u Pariz i tamo bio nekoliko godina dok Vlad nije postao premijer. Kad je Vlad pobedio u rusiji, Anatolij se vratio da mu pomogne, a ovaj mu je oprostio sve dugove prema drzavi i sve zataskao.
    Putin ga je poslao da pruzi podrsku njihovoj kampanji u Kaljiningrad, gde je preminuo od posledica akutnog srcanog udara. Navodno telohranitelji koji su bili sa Anatolijem su imali slicne tegobe ali su preziveli. Radjena je autopsija, a udovici je receno da ne sme da obelodani podatke.
  • Komsija

    27.09.2023 23:26
    @Centralna Vojvodina
    Kakav Hag covece, da li si ti realan? To je kao da plasis slona prackom, Rusija ne priznaje Hag, a ako taj tvoj Hag bude imao srece, nece biti unisten...
  • Dobi

    25.09.2023 21:01
    Video Objavljend...
    Normalan covek kao i većina ljudi,sta je tu neobicno,on je ostao isti ali mnogo mudriji,zato i jeste naj jači lik Politicara na Svetu,to njegov sadašnji lik u potpunosti dokazije i potvrdjuje.
  • Mapko

    25.09.2023 20:39
    "Snimak je ocito objavljen kao deo Ukrajinske propagande"

    Ma ajde, jesu ga Ukrajinci frizirali i oblačili? Čovek je bio i ostao selja i nasilnik.
  • Kompleksi su čudo

    25.09.2023 15:24
    Šatro mrzi zapad a voli Adidas.
  • w/e

    25.09.2023 11:55
    da i?
    Zamisli, ljudi uzivaju u odmoru. Kakav skandalozan snimak. Obratite paznju na bedan tekst u opisu:"Siromasan covek koji nosi jeftinu odecu i ima neimpresivnu frizuru." Snimak je ocito objavljen kao deo Ukrajinske propagande, samo ne razumem koji deo je ovde stetan po imidz Rusije. Zamisli covek nosi trenerku, igra stoni tenis i jede.
    Ironicno je sto zemlja poput Ukrajine vredja necije navodno siromastvo i izgled, posto su trenutno ubedljivo najsiromasnija zemlja u Evropi i funkcionisanje drzave im zavisi od eksternog finansiranja.
  • Centralna Vojvodina

    25.09.2023 09:17
    Koji frajer čoveče? KGB nisu znali ni da ga obuku kako treba izgledao ko neki pajac a već dobije priliku da ide u Hag.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna