Autor: Fenix magazin

Zabava
24.10.2023.
09:46
Stanovniku Berlina karta za tramvaj istekla je za svega dva minuta i baš u tom trenutku pojavila se kontrola pa je završio na sudu i sad mora da plati 600 evra.
  • MN

    25.10.2023 01:31
    Kod nas vazi ona cuvena "Zavadi pa vladaj" narod, sve u cilju sto duzeg zadrzavanja korumpiranih i pohlepnih politicara na vlasti. O ovakvoj primeni zakona kod nas mozemo nazalost samo da mastamo. Narodu sve vise popustaju kocnice, zakoni se selektivno i nepravicno primenju ako se i primene, kazne neadekvatne ucinjenom. Daleko smo mi od ovakve uredjene drzave.
  • ...

    24.10.2023 12:41
    Znaci, nije platio 600 evra zbog karte nego zato sto se "samo pohvalio poznanjem borilackih vestina".
  • Banderaš

    24.10.2023 11:17
    Samo 0 toleracija prema kršenju zakona može društvo sačuvati od anarhije i bezvlašća, gde je srbija odličan primer gde korupcija, nepoštovanje zakona, Ustava, pravila,bahatost i bezobrazluk političara prešlo na građane i danas je nasilje i besnilo sastavni deo svakodnevnice srbije.
    Najstrašnije je da to neće trajati večito i da će uskoro političari kojima se sprema gubitak vlasti isprovocirati sukobe i sve može kulminirati i pretvoriti ovu našu lepu državu užasan poligon nemerene agresije,samo da bi se predsednik zadržao na vlasti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna