Autor: Hina

Zabava
16.11.2023.
13:24 > 13:32
Obožavatelji kojima nikad nije dosta "kraljice popa" Tejlor Svift moći će da saznaju više o njenom životu u biografskom stripu o američkoj pevačici.
  • Jelena

    18.11.2023 18:14
    Lako je to danas...kad se marketinska masinerija nameraci da od nekog napravi ,,zvezdu" iliti ,,idola" to se odradi cas posla!
    Nit' danasnja ,,publika" ima s cim to da uporedi ( za to treba poznavati muziku bar 7 decenija unazad) nit' vecina ima mozga za kriticko razmisljanje.
  • Zemlja čudesa

    17.11.2023 00:16
    Neki dan me žena upita da li sam čuo neku pesmu Tejlor Svift. Razmislim i zaključim da nemam pojma, možda mi se omaklo na radiju u kolima, pa krenem da preturam YT u potrazi za "best of" ove popularne pevačice. Sve mogu da slušam (osim narodnjaka i derivata), ali ovo je zaista krš od muzike, ista štancna kao Adel ili Ed Širan - bljutavo lažne emocije i očigledna zainteresovanost isključivo za novac.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna