Zabava
02.11.2014.
20:50 > 12:42
Naučeni smo da verujemo sitnim brojevima koji se nalaze na poleđini svakog proizvoda i koji označavaju njegov rok trajanja. Stručnjaci ističu kako nepotrebno bacamo hranu jer veliki broj namirnica nije štetan za organizam nakon isteka označenog roka.
  • JS

    03.11.2014 12:40
    Mleko?
    Moje iskustvo, a bome imam ga, govori da se pravo domace, termicki obradjeno kravlje mleko posle dva dana pocne 'kvariti' tj prelaziti u sledecu fazu sazrevanja. I to se oseti po maloj razlici u ukusu bez obzira gde ga drzali.

    Tako da, sto se mleka tice, ovo vazi samo za tetrapak iz radnje u kom se nalazi ko zna sta pa moze da stoji toliko.
  • Korisnik

    03.11.2014 12:06
    ušteda
    da naši stari nisu vodili računa o hrani i korištenju hrane i njezinoj isppravnosti ne bi uštedeli nikad ništa a ne bi živeli 80 do 100 godina a ovi danas misle samo kakoda opljačkaju narod pa i otrovanu hranu puštaj u prometi izmišljaju neke standarde poput hasap sistema ovo je istina o hrani koliko važži i dali je za ishranu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna