FOTO: Napadnuti aktivisti Vojvođanskog fronta u kancelariji u Sremskim Karlovcima

Grupa nepoznatih huligana, kako je saopštila Liga socijaldemokrata Vojvodine, upala je jutros oko 8 časova u prostorije Vojvođanskog fronta u Sremskim Karlovcima.
FOTO: Napadnuti aktivisti Vojvođanskog fronta u kancelariji u Sremskim Karlovcima
Foto: Vojvođanski front
Kako se navodi u saopštenju, do njihovih prostorija u Sremskim Karlovcima došlo je nekoliko vozila somborskih tablica, sa zatamnjenim staklima.
 
"Urlali su 'bežite odavde', a sto, računare i telefone su bacali na aktiviste Vojvođanskog fronta. Huligani nisu skrivali lice, pa je jasno da nisu iz Sremskih Karlovaca. O incidentu je obavešten policija koja je odmah izašla na lice mesta", stoji u saopštenju.
 
Liga socijaldemokrata Vojvodine i Vojvođanski front zahtevaju da se hitno utvrdi identitet osoba koje su napale njihove aktiviste.
  • Prava EU

    22.06.2020 17:17
    EU - civilizacija
    Vojvodina - varvarizam
  • Ivan

    21.06.2020 10:25
    To je način rada SNS-a
  • PoP

    21.06.2020 10:22
    Uvek
    Pa njih na svakim izborima neko napada.
    Kanda da tako jedino mogu naknuti koji glas.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Izbori 2020

Pastor razgovarao sa predstavnicima sedam izbornih lista

Predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor održao je konsultativne sastanke sa predstavnicima svih sedam izbornih lista, koje su nakon izbora za poslanike u Skupštinu APV, održanih 21. juna i 1. jula, osvojile poslaničke mandate u Skupštini Vojvodine.