Oslobađanje hrčka: Bacili mu sićušne merdevine da se popne

Aktivistkinja za prava životinja je napravila sićušne merdevine od stare žičane mreže, ubacila ih u cev, a zarobljeni hrčak se popeo.

Hrčak, kućni ljubimac, koji je šest dana bio zarobljen u maloj cevi, oslobođen je zahvaljujući minijaturnim merdevinama koje je napravila jedna aktivistkinja za prava životinja.

Kraljevsko udruženje za dobrobit životinja (RSPCA) je pozvano kada je nekoliko pokušaja spašavanja Džejmija (hrčka) propalo. On se zaglavio u cevi nakon što je pobegao iz kaveza.

Alison Sparks, iz RSPCA, je rekla: „Napravila sam sićušne merdevine od stare žičane mreže, ubacila sam ih u cev, a hrčak se izgleda popeo i to veče pojavio."

Rekla je da je životinja bila „veoma žedna, ali dobro".

Sparks je rekla: „Džejmija je čuvao prijatelj njegovog vlasnika u trenutku kada je pobegao. Krenuo je niz cev od 10 centimetara, gde su bile cevi za vodu.

Bacili su mu komad tanke vrpce nadajući se da će se popeti, ali kako posle šest dana još nisu imali nema sreće, pozvali su nas."

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije BBC - BBC