Korona virus: Serija Okružen mrtvima se pauzira na pretposlednjoj epizodi

Fanovi će morati da se strpe, pošto je finalna epizoda pomerena zbog pandemije korona virusa.
Samantha Morton as Alpha inThe Walking Dead with The Whisperers
Gene Page/AMC

Fanovi serije Okružen mrtvima moraće da se strpe za finale sezone, pošto su producenti objavili da nisu uspeli da snime poslednju epizodu zbog pandemije korona virusa.

To znači da će se deseta sezona završiti pretposlednjom epizodom sledećeg meseca, ali planiraju da emituju finalnu epizodu kao specijal kasnije tokom godine.

Iz kompanije AMC, koja stoji iza serije o zombi apokalipsi, navode da je pandemija korona virusa „potpuno onemogućila" završavanje epizode na vreme.

Deseta sezona počela je sa emitovanjem prošlog oktobra i sada će se završiti petog aprila.

„Skorašnji događaji su nažalost post produkciju finalne epizode desete sezone Okružen mrtvima učinili nemogućom, stoga će se sezona završiti 15. epizodom petog aprila", naveli su iz mreže.

Kada konačno stigne, tvorci serije obećavaju da će finale biti „epski triler prepun akcije i iznenađenja".

https://twitter.com/AMC_TV/status/1242562134392868864

Serija, koja se emituje već deset godina, lansirala je karijere Endrjua Linkolna, Normana Ridusa i Stivena Jena, kao i Čendlera Rigsa, Melise Mekbrajd, Loren Koan i Danaj Gurire.

Već je unapred obustavljeno snimanje 11 sezone, kako je TV industrija u Britaniji i Sjedinjenim Američkim Državama, kao i u mnogim drugim zemljama, ranije odložila projekte zbog širenja korona virusa.

korona virus
BBC
Banner
BBC

Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na bbcnasrpskom@bbc.co.uk

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije BBC - BBC

Da li se ukrajinski operativci bore protiv ruskog Vagnera u sudanskom ratu

Na internetu su se pojavili snimci na kojima se navodno vidi kako ukrajinski operativci saslušavaju ruske plaćenike u Sudanu, dok neki medijski izveštaji sugerišu da bi Ukrajina mogla da učestvuje u sudanskom građanskom ratu. Da li se Ukrajina bori protiv ruske grupe Vagner u Africi uprkos tekućem ratu na vlastitoj teritoriji?