Olimpijske igre: Važno je zvati se Novak - olimpijci se u Tokiju bore za medalje i fotografiju sa Đokovićem

Najbolji teniser sveta jedna je od najvećih zvezda Olimpijskih igara u Tokiju i internet je prepun njegovih fotografija sa ostalim sportistima.
novak djokovic
Reuters

Posle silnih treninga, ustajanja u cik zore, mnogo prolivenih kapi znoja, sportisti iz čitavog sveta stigli su na Olimpijske igre kako bi ostvarili snove - da se fotografišu sa Novakom Đokovićem.

Dobro, možda i da osvoje po koju medalju.

Najbolji teniser sveta verovatno je trenutno najveća zvezda Olimpijskih igara u Tokiju, a boravi u olimpijskom selu kao i svi drugi, zbog čega ne čudi što je internet prepun njegovih fotografija sa ostalim sportistima.

Selfiji pljušte na sve strane, uz „dosta lepih reči i druženja", kaže Novak.

„To je ono što me puni pozitivnom energijom", izjavio je Đoković.

Na internetu je u međuvremenu nastao i hešteg Đokomanija (#DjokoMania), a BBC vam predstavlja neke od najzanimljivijih trenutaka.

Špaga, dres i „pa, gde si ti"

Najveću pažnju do sada izazvala je Novakova fotografija sa belgijskim gimnastičarkama.

Srpski teniser poznat je po tome da na terenu može da se dobro rastegne kako došao do loptice, ali do sada špagu nije radio.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije BBC - BBC

Da li se ukrajinski operativci bore protiv ruskog Vagnera u sudanskom ratu

Na internetu su se pojavili snimci na kojima se navodno vidi kako ukrajinski operativci saslušavaju ruske plaćenike u Sudanu, dok neki medijski izveštaji sugerišu da bi Ukrajina mogla da učestvuje u sudanskom građanskom ratu. Da li se Ukrajina bori protiv ruske grupe Vagner u Africi uprkos tekućem ratu na vlastitoj teritoriji?