Formula 1 i film: „Najteža odluka u životu" - Luis Hamilton o odbijanju poziva da glumi u filmu Top Gan 2

Luis Hamilton morao je da prijatelju i glumcu Tomu Kruzu kaže da neće moći da prihvati ulogu u njegovom blokbasteru Top Gan: Maverik.
Kruz i Hamilton
Getty Images
Tom Kruz je navijao za Luisa Hamiltona tokom trke za Veliku nagradu Britanije u julu 2022.

Višestruki šampion Formule 1 Luis Hamilton opisuje odbijanje uloge pilota u novom filmu Toma Kruza „Top Gan: Maverik" kao „najtežu odluku u životu".

Britanski vozač koji je sedam puta osvajao titulu kaže da je prethodno prihvatio ulogu u ovom filmu.

Međutim, kako je snimanje nastavka filma iz 1986. godine bilo zakazano u jeku sezone Formule 1, morao je da odbije ulogu.

„Top Gan: Maverik" je nastavak kultnog filma o pilotima borbenih aviona iz 1986. godine.

Kruz je ponovo u ulozi Pita Mičela „Maverika", američkog vojnog pilota.

Hamilton kaže da se sprijateljio sa Kruzom posle poziva poziva holivudske zvezde da prisustvuje snimanju naučno-fantastičnog filma Edge of Tomorrow 2014. godine.

Želja iz detinjstva da postane borbeni pilot, Hamiltona je naterala da pita Kruza da glumi ili učestvuje u snimanju dugoočekivanog nastavka filma Top Gan.

„Kada sam čuo da se snima nastavak bio sam u fazonu: 'Jao, Bože, moram da pitam Toma Kruza (da glumim)", rekao je Luis Hamilton za američki časopis Veniti Fer.

„Rekao sam mu da mi nije važno koja je uloga u pitanju, mogao sam da čistim nešto, da radim nešto na setu."

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije BBC - BBC

Da li se ukrajinski operativci bore protiv ruskog Vagnera u sudanskom ratu

Na internetu su se pojavili snimci na kojima se navodno vidi kako ukrajinski operativci saslušavaju ruske plaćenike u Sudanu, dok neki medijski izveštaji sugerišu da bi Ukrajina mogla da učestvuje u sudanskom građanskom ratu. Da li se Ukrajina bori protiv ruske grupe Vagner u Africi uprkos tekućem ratu na vlastitoj teritoriji?